Femeile Roman, urmărite de blesteme. Ce a pățit Catinca

Ultima actualizare:

    Oana, Mioara și Catinca Roman au avut parte de multe necazuri în ultimii ani
Oana, Mioara și Catinca Roman au avut parte de multe necazuri în ultimii ani

Viața bate filmul de cele mai multe ori, iar în cazul femeilor din familia Roman problemele se țin lanț. Par a fi blestemate la câte au dus în spate de-a lungul anilor. Ultima ghinionistă este Catinca. Ea a rămas și fără afacere, și fără casă și stă acum pe unde apucă.

A trăit în opulență pe vremea comunismului și la fel încă 25 de ani după Revoluție. Benefiicile pe care le-a avut din partea statului i-a asigurat un trai confortabil. Dar iată că 2007 a fost un an de cotitură pentru familia Roman. Practic de atunci au început problemele.

Mioara Roman, părăsită și dată afară din casă

Petre Roman (72 d ani) și-a anunțat divorțul de cea care i-a fost soție timp de 34 de ani. O cunoscuse pe Silvia Chifiriuc (46 de ani), pe atunci o tânără cântăreață care arăta sezațional. După doi ani de amor nebun cei doi s-au căsătorit și au făcut și un copil.

Acela a fost momentul în care primul premier post decembrist i-a întors spatele Mioarei Roman (78 de ani) și fetelor: Oana și Catinca, pe care a crescut-o de mică. Cel puțin asta reiese din mărturisirile femeii bolnave și triste.

”Petre a uitat de mine. Nevasta nu-l mai lasă nici să sune”, ne spunea Mioara zilele trecute. După ce a rămas singură, Mioara a fost evacuată din vila din Primăverii, unde ulterior s-a mutat Traian Băsescu.

RA-APPS a dat-o în judecată, în 2009. Adunase restanțe la chirie, dar cum nu le-a plătit niciodată, în prezent, însumează mai bine de jumătate de milion de euro.

De atunci se mută de colo-colo cu chirie, statul i-a pus sechestru pe vila de Sinaia și nu i-a rămas decât să spere că viața îi va zâmbi și ei măcar în al nouălea ceas.

Lupta cu RA-APPS se duce și în ziua de azi cu un avocat pe care-l plătește în meditații la limba arabă.

Catinca Roman a pierdut afacerea și locuința

Și iată că fiica ei, Catinca (51 de ani), pare să-i calce pe urme. În 2005, aceasta a deschis magazinul de haine ”Kiki”, în complexul Unirea, din Capitală, alături de niște asociați greci. O perioadă a avut succes, dar iată că în ultimii ani a dat faliment.

”După moartea lui Adamescu (n.r. Dan Adamescu, patronul Unirea Shopping Center), a pierdut tot, inclusiv casa, pe care a fost nevoită să o vândă ca să-și achite datoriile. A rămas pe drumuri și stă acum cu chirie”, ne-a povestit cu tristețe mama Catincăi.

Fostul designer de modă a vorbit despre faptul că nu mai deține nici o afacere, dar s-a ferit să spună de ce a ajuns în situația aceasta.

“Este foarte important tot ce se întâmplă în modă pentru că este meseria mea de bază. Nu aş vrea să îmi mai deschid o afacere. Asta nu înseamnă că nu am mai făcut colecţii, dar muncesc doar pentru sufletul meu. Cred că este momentul să se afirme şi cei tineri. Este o lume frumoasă, dar complicată. Concurenţa este bună în orice domeniu pentru că te încarcă şi îţi dă dorinţa de a face lucrurile cât mai bine”, ne-a declarat Catinca Roman la sfârșitul lunii trecute. Nici din punct de vedere afectiv nu o duce mai bine.În urmă cu 20 de ani, a avut o relație cu dansatorul Bebe Dumitrescu de care s-a despărțit și a rămas să-și crească singură fata, pe Calina, care are acum 19 ani.

Oana Roman era să moară în 2014

Sora ei, Oana Roman (42 de ani, are o familie fericită, un soț care o iubește și o fetiță. Însă problemele nu au ocolit-o.

În 2014, după ce a născut prin cezariană, a avut o adevărată cumpănă. Operația s-a infectat, astfel că a ajuns în pragul septicemiei. A fost nevoie de trei intervenții chirugicale pentru ca ea să scape teafără.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net