Ferma 2019. Bombele sexy Ioana Filimon și Otilia Bilionera s-au încins la duel. Cine a câștigat


    Duelul s-a dat între Ioana Filimon și Otilia BilioneraFoto ProTv
Duelul s-a dat între Ioana Filimon și Otilia BilioneraFoto ProTv

Cel mai sexy duel de la Ferma a fost la intensitate maximă. Ioana Filimon și Otilia Bilionera s-au confruntat imediat după ce toți concurenții emisiunii au derbat-o pe Brigitte Năstase de ziua ei. Mihaela Rădulescu le-a oferit hainele personale fetelor pentru a se pregăti de fastuosul eveniment.

Însă după petrecere, tensiunea își face iar loc deoarece Ioana Filimon și Brigitte Năstase au intrat la duel. Otilia a fost foarte emoționată de-a lungul zilei, dar a dat tot ce a avut mai bun.

„Merg la duel încrezătoare, nu vreau să-i dezamăgesc pe colegi. M-am gândit deja pe cine să las fermier în fermă”, a declarat Otilia înainte de duel.

„Am emoții, dar sunt emoții constructive, dar cred ca vor fi foarte bune pentru mine. Las fermier pe o persoană care a crezut în mine”, a adăugat Ioana Filimon. 

Duelul nu a eliminat pe nimeni din competiție

La început, cele două concurente care au ajuns la duel au fost nevoite să treacă prin noroi pentru a aduna niște cartofi. Ioana Filimon a câștigat detașat această proba, prima rundă. La a doua probă, cele două dueliste au fost nevoite să stea pe o bârnă și să se lovească cu perne, iar în final, Ioana Filimon a câștigat și cea de-a doua probă, iar în final, ea a câștigat duelul. Însă spre norocul tutror, nu a existat o eliminare.

 Petrecere de zile mari în Ferma - Un nou început

„Muncesc ca o sclavă de ziua mea! Nimeni nu mă ajută!” - în stilul clasic, Brigitte și-a început ziua cu lacrimi și reproșuri, care nu au fost luate în seamă de colegii ei din fermă. Pentru ca petrecerea să fie cât mai spectaculosă și iesită din comun, Mihaela Rădulescu le-a venit în ajutor tuturor fetelor și le-a pus la dispozitie hainele din garderoba personală! Concurenții au fost nevoiți să se refacă cât mai repede, pentru că nu au avut mult timp la dispoziție și au mers din nou în arena de duel.

Concurenții au dansat, s-au distrat și s-au aranjat ca la o adevărată gală. Remus Boroiu s-a avântat la dans, chiar dacă a avut probleme cu piciorul. Au mâncat, au râs și s-au fotografiat, însă, în final, Ioana Filimon și Otilia Bilionera au ajuns la duel.

FotoJet jpg
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg