Ferma 2019. Ce spune Ioana Filimon despre palma pe care a încasat-o de la Cătălin Moroşanu


  Ioana Filimon şi Cătălin Moroşanufoto: Pro Tv
Ioana Filimon şi Cătălin Moroşanufoto: Pro Tv

Cursa în Ferma 2019 s-a încheiat pentru Ioana Filimon joi seara. Fosta Miss România a ieşit din joc după duelul cu Geanina Ilieş, prezentatoarea tv fiind cea care a eliminat-o. Ioana, catalogată ca fiind una dintre cele mai sexy concurente din concurs, a acordat Click! un interviu în exclsivitatea în care a povestit din culisele show-ului, despre pritenii şi scandalul cu Brigitte Năstase.

Ioana Filimon a rezistat 10 săptămâni În Ferma de la Pro TV. Nu a fost uşor să stea sub acelaşi acoperiş cu Brigitte Năstase, cu care iniţial a fost bună prietenă, dar au terminat relaţia printr+o ceartă de pomină. Nici cu mâncarea gătită din economie nu s-a putur obişnui, aşa că a terminat concursul cu câteva kilograme în plus, dar şi cu probleme de sănătate. Despre cum a fost aventura eri în Fermă, ne-a povestit chiar Ioana Filiomn în interviul de mai jos.  

 • Click!: Ce ai făcut prima oară când ai ieşit din „Fermă – Un nou început?”

Ioana Filimon: Am mâncat clătite. Cu multă ciocolată, cred că am mâncat vreo 10!

 • Ce ţi-a lipsit cât ai fost acolo?

Pe lângă familie, mi-a lipsit ciocolată. Am şi spus de fiecare dată că nu am crezut că-mi va fi atât de greu fără ciocolată.

 • De cine ţi-a fost cel mai dor?

Cel mai dor mi-a fost de părinţi, de iubit şi de prieteni. Mi-a lipsit să vorbesc cu mama, să mă sune şi să mă cicălească, aşa cum face de obicei: dacă am mâncat, dacă sunt bine, dacă plouă, dacă ninge. Dacă aş fi vorbit cu mama cât timp am fost în fermă, cred că mi-ar fi spus să mai pun nişte haine pe mine, să nu răcesc. Şi sigur mi-ar fi spus că e mândră de mine.

 • Câte kilograme ai slăbit?

Din contră, m-am îngrăşat! Am avut o dereglare hormonală, iar faptul că am mâncat grâul de la animale a contat foarte mult...

Ioana Filiomn, slăbită înainte de duelul cu Geanina Ilieş

 • Ai fost vreodată bolnavă în Fermă sau ai avut probleme de sănătate?

M-am simţit rău cu vreo 3 sau 4 zile înainte de duelul de eliminare cu Geanina. Nu le-am spus celor din jur, pentru că nu am vrut să pară că mă victimizez sau că fac vreun joc. Cu o săptămână înainte, planul fusese să o trimitem pe Otilia la duel, dar s-a schimbat pentru că ea nu se simţea bine şi ne-am gândit să nu trimitem la duel o persoană care nu se simte bine. Nu am vrut să se repete şi să mă scuz, să creadă că nu vreau să lupt. Mi-am asumat şi nu am vrut să spun nimănui că mi-e rău până în ultima zi, când oricum nu mai conta că mă simt rău, era ziua duelului.

 • Ce s-a întâmplat la duel, de ai renunţat aşa uşor la final?

Cum spuneam, îmi era deja rău de câteva zile şi cred că s-a şi văzut. Noroc cu Moro, care mi-a şi dat o palmă, să-mi revin. Altfel, nu cred că mai puteam să continuu duelul. M-a luat prin surprindere Moro cu palma aceea, dar m-a ajutat foarte mult, a ştiut cum să procedeze la momentul acela. Eram făra vlagă, nu mai puteam, cred că nici nu mai voiam să lupt pentru că mă dureau toate, fiecare părticică din corp mă durea. A fost foarte greu.

 • Cine ţi-a fost şi e cel mai drag coleg?

După cearta cu Brigitte, cei mai dragi mi-au fost fermierii vechi: Moro şi Silviu.

Ioana Filimon la Ferma 2019
Ioana Filimon la Ferma 2019
 • Cu cine vei păstra legătura?

Voi păstra legătura cu toţi, mai puţîn cu Brigitte. Nu o voi căuta, nu-i voi scrie. Dacă ne întâlnim, bineînţeles că o să ne salutăm şi o să vorbesc cu ea. Suntem oameni, am trecut prin atâtea împreună, dar sunt orgolioasă şi nu pot să trec uşor peste momentele în care cred că nu s-a comportat corect cu mine.

 •  

Ce te-a făcut să mergi în acest reality show?

Am vrut să-mi demonstrez mie şi celor din jur că pot, nu sunt doar o femeie care a câştigat câteva titluri de miss. Pot să mulg vaca, pot să tăi lemne, pot să tăi cu fierăstrăul, mă descurc şi în bucătărie. Sunt o persoană mai puternică decât arăt la prima vedere. Cred că am demonstrat mai mult decât mă aşteptam, am un feedback mai bun decât credeam şi asta mă bucură foarte tare. Acum, că am telefon, am văzut câte mesaje de încurajare am primit!

Eşti o fire bătăioasă şi am vrea să ştim dacă era ceva ce n-ai fi făcut în „Ferma – Un nou început”?

Nu am vrut să încep eu un scandal monstru şi cred că am şi reuşit. Am tot evitat, am vrut să nu am parte de certuri. Chiar dacă nu am făcut eu nimic, a fost Brigitte care s-a certat cu mine.

 • Crezi că te-ai fi putut îndrăgosti de cineva sau poate că ai făcut-o acolo... ?

Sunt convinsă că nu. Nu aveam cum să mă îndrăgostesc, mai ales că eu am o relaţie în afară fermei. Chiar dacă aş fi fost singură, nu cred că aş fi putut să mă îndrăgostesc de cineva, nu-mi stătea gândul la aşa ceva. Acolo aveam în cap muncă, dueluri, voiam să ajung cât mai departe, să-mi demonstrez mie şi celor din jur că sunt puternică. Nu mi-a stat niciodată capul să mă uit la un bărbat şi să zic: băi, arată bine!

Ioana Filimon speră ca emisiunea să o propuleseze în carieră

 • Ce urmează pentru tine? Ce vei face?

Sincer, nu ştiu ce urmează, dar sunt convinsă că numai lucruri bune! Abia aştept să văd ce uşi mi se deschid.

 • Ai mai participa la un astfel de show?

Nu ştiu dacă aş mai participa. A fost foarte greu! Din faţa televizorului poate părea ușor, dar nu am cum să explic presiunea pe care o simţi acolo. Acum degeaba explic cuiva prin ce am trecut eu, nici măcar eu nu am cuvinte care să descrie exact cum a fost. A fost ciudat, interesant şi intens – în 10 săptămăni am trăit aşa intens, a fost că şi cum ar fi trecut 1 an. A fost totul foarte comprimat, nu există o oră în care să stai: trebuia să munceşți sau se întâmpla ceva care te consumă psihic. M-a schimbat cumva toată experienţa asta într-un mod pozitiv, sper eu!

 • Cu cine ţi-ar fi plăcut să te duelezi?

Mi-ar fi plăcut să mă duelez cu Diana Belbiţă, să avem un duel cum a şi spus Mihaela la un moment dat: Miss România vs. Miss MMA! Cred că aş fi ieşit destul de şifonată din tot duelul. Dacă duelul meu de eliminare ar fi fost cu Diana, i-aş fi strâns mâna de la început şi i-aș fi spus: «Diana, eşti câştigătoare, mă bucur că te-am cunoscut!»

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
tanara dezbracata in pat jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
Brad Pitt (5) jpg
fiii lui adrian nastase jpg
iulia albu si mikaela webp
Screenshot 2022 12 01 at 17 09 48 png
Cuptor microunde Foto shutterstock 2095495495 jpg
image
image
image
image
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
iulia albu si mikaela webp