Ferma 2019. Geanina Ilieș a fost eliminată de Brigitte Năstase!


    Duelul de joi, 11 aprilie, s-a dat între Brigitte și Geanina Ilieș Foto: Colaj Click!/ arhivă personală
Duelul de joi, 11 aprilie, s-a dat între Brigitte și Geanina Ilieș Foto: Colaj Click!/ arhivă personală

Un nou duel al fetelor! Joi, 11 aprilie, Brigitte și Geanina Ilieș au fost concurentele care s-au luptat pentru locul lor din Fermă, asta după ce „bandita” a mai fost supusă unui duel cu Ioana Filimon, pe care a reușit să îl și câștige. Iată cine a ieșit din îndrăgita competiție televizată în această ediție!

Ferma începe să se golească în ritm alert, duelurile fiind cele mai de temut probe ale show-ului de la Pro TV, iar concurenții sunt din ce în ce mai calculați în privința strategiilor pe care și le-au făcut, schimbându-le și gândindu-le în așa fel încât acestea să le asigure cu certitudine locul în marea finală. Astfel, certurile dintre cele două tabere devin tot mai acute, însă nici divergențele din interiorul echipelor formate nu sunt puține.

Duel între Geanina Ilieș și Brigitte Năstase

Săptămâna aceasta fermierul șef a fost Diana Belbiță, iar la duel a fost propusă Brigitte, care și-a schimbat „alianțele” și s-a dat de partea „bandiților”, mai ales după ce ea și Florin Pastramă au decis să formeze un cuplu în emisiune, fără să mai țină cont de camerele de filmat.

Brigitte nu a fost nici mulțumită, dar nici șocată de decizie, și a ales-o drept „rivală” de ring pe Geanina Ilieș, chiar dacă ceilalți colegi i-au sugerat să o propună pe Otilia „Bilionera”, motivând că aceasta din urmă ar fi mai ușor de învins.

Brigitte a câștigat duelul cu Geanina Ilieș
Brigitte a câștigat duelul cu Geanina Ilieș

Totuși, fosta soție a lui Ilie Năstase a dezvăluit că în rugaciunile ei i s-a arătat că trebuie să meargă la duel cu Geanina, iscându-se în Fermă un întreg scandal pe această temă, deoarece Brigitte nu a vrut să mai dea înapoi de la această decizie, în timp ce apropiații ei din competiție insistau că nu a făcut alegerea bună.

Antrenorii celor două au fost Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu
Antrenorii celor două au fost Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu

Pentru Geanina Ilieș acest duel a fost al doilea consecutiv, după ce și săptămâna trecută a fost propusă pentru duel de către Ioana Filimon, pe care a reușit însă să o învingă. Aceasta a ales proba de îndemânare de data aceasta, chiar dacă duelul de forță i-a adus victoria cu câteva zile în urmă. Geanina a intrat la duelul cu Brigitte încrezătoare în propriile forțe, mai ales după ce reușita confruntării cu Ioana Filimon, și a susținut că eliminarea fostei soții a lui Ilie Năstase ar însemna mai multă „liniște în Fermă”.

Geanina Ilieș a părăsit competiția în urma duelului cu Brigitte Năstase
Geanina Ilieș a părăsit competiția în urma duelului cu Brigitte Năstase

Și Brigitte a mai trecut prin dueluri, cel cu Claudia Pavel fiind unul în favoarea ei, însă confruntarea cu Ioana Filimon a făcut-o să plece din Fermă și să se cazeze în cabana bandiților. Cele două au intrat în ring cu experiența duelurilor trecute, însă cea care a reușit să câștige cele mai multe probe a fost Brigitte, iar Geanina Ilieș a fost nevoită să părăsească Ferma.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
tanara dezbracata in pat jpg
cub anda calin png
fiii lui adrian nastase jpg
elevi cursuri
Armata Roşie Fototeca Online a Comunismului Românesc
image
image
image
image
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg