Ferma 2019. Kamara i-a făcut avansuri unei concurente. Răspunsul l-a lăsat mască


    Kamara este decis sa isi apere intimitatea cu ajutorul judecatorilorfoto: Facebook
Kamara este decis sa isi apere intimitatea cu ajutorul judecatorilorfoto: Facebook

Concurenţii de la Ferma 2019 ascund pasiuni fierbinţi. După relaţia apropiată dintre Diana Belbiţă şi Marius Crăciun, lucrurile încep să se complice din punct de vedere amoros şi la Cabană, acolo unde au fost cazaţi cei şase bandiţi. Otiniela Sandu şi Vali Bărbulescu îşi lasă mesaje într-o carte, iar Kamara le urmează exemplu. Jumătatea de culoare a trupei Alb Negru a luat-o în vizor pe Geanina Ilieş.

După ce în episodul trecut Vali Bărbulescu şi Otniela au schimbat mesaje scrise într-o carte, de data aceasta Kamara (43 de ani) este cel care se încumetă să-i lase Geaninei câteva rânduri. Să fie vorba despre un mesaj indecent? Descoperit de vedeta tv, artistul o roagă să vorbească mai încet, în timp ce îi explică direct că nu are nicio şansă la inima ei. "Kamara, nu e loc!", este răspunsul scurt al Geaninei.

Discuţia se precipită şi de la un schimb de replici, cei doi ajung să se certe din senin.

"Afară, lasă-mă în pace! Eşti o fiinţă superioară şi nimnei nu poate să îţi zică nimic, nu greşeşti cu absolut nimic. Tu eşti Perfectă. Prea te dai în spactacol, prea faci show. O să se vadă jocul tău fix când o să ajungem în Fermă, o să ţi se vadă adevărata faţă. Eşti anostă!", i-a reproşat Kamara colegei sale.

Afectată că lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată, Geanina a încercat să-l calmeze pe Kamara explicând că nu a intrat în această emisiune ca să se certe.  

Geanina Ilieş şi Kamara se topesc de dorul copiilor şi al familiei

Fosta ştiristă şi solistul de la Alb Negru au dincolo de discuţiile în contradictoriu un element care îi face să se asemene. Celor doi le lipsesc foarte mult copiii. Fiul lui Kamara, Leon, care are probleme de sănătate, este motivul pentru care artistul a intrat în competiţie. Geanina vrea însă să demonstreze că este puternică.

“Familia este tot ce am mai scump pe lumea asta! Mama e omul pe care îl divinizez, Patrick, fiul meu este forţa mea, confidentul, inspiraţia mea. Tata este omul de la care am învăţat să fiu organizată. Prietenii îmi completează viaţa şi trăirile. Vreau să mă autodepăşesc, este o provocare pentru mine, o experienţă de viaţă şi consider că orice om trebuie să trăiască o dată în viaţă o astfel de experienţă! Lumea mă ştie ca prezentatoare de ştiri.

Geanina Ilieş şi Kamara, într-un moment de tandreţe la Ferma 2019
Geanina Ilieş şi Kamara, într-un moment de tandreţe la Ferma 2019

Probabil din acest motiv, cei de acasă nu mă cunosc exact aşa cum sunt eu, pentru că nu le-am dat şansa asta decât prin transmiterea unor mesaje şi ştiri. Este o ocazie să cunoască un alt om, exact aşa cum este el. Faptul că voi sta departe de familia mea va fi cea mai grea încercare cât timp voi fi la Ferma. Îmi voi oferi sprijinul și voi pune umărul la treabă în orice situație. Sunt o persoană altruistă, iar Ferma nu va fi o excepție”, a mărturisit pentru Click! Geanina Ilieş.

Fosta vedetă TV a renunţat la cariera în televiziune. Şatena a devenit femeie de afaceri și se ocupă de fiul ei Patrick, în vârstă de 12 de ani. dacă va câştiga premiul, Geanina Ilieş vrea să-l doneze copiilor care au probleme de sănătate.

Citeşte şi:

Cum arată Geanina Ilieș la trei ani după ce a plecat din televiziune! Frumoasa a lăsat pupitrul știrilor Antena 1 pentru a fi antreprenor

Fosta soţie a lui Kamara s-a afişat cu noul iubit! Ce fericită e!

cub matilda pascal cojocărița png
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub theo rose anghel damian png
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
rashford marcus epa efe h 57038531 3 jpeg
scadere prabusire actiuni bursa economie
image
image
image
image
cabral dominicana jpg
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg