"Ferma 2019". Mihaela Rădulescu, la ţară cu geantă şi cizme Chanel, de 6.000 de euro

29 ianuarie 2019
article img
Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan, gazdele de la "Fermă"foto: PRO TV

Diva rămâne divă şi în vârf de munte, nu doar la Monaco. Mihaela Rădulescu (49 de ani), pe care din această seară o vom revedea la PRO TV, de data aceasta în rol de prezentatoare la “Ferma”, nu s-a dezis de lux nici la cocioaba din munţi. Uite cât costă geanta şi cizmele cu care a mers la filmări!

Marți, 29 ianuarie, de la 21:30, la PRO TV începe aventura. Reality-show-ul “Ferma vedetelor” revine cu cel de-al patrulea sezon, însă cu alt nume, cu alţi prezentatori şi cu alte reguli. Emisiunea se numeşte “Ferma”, este prezentată de Mihaela Rădulescu şi de Cristian Bozgan, care îi înlocuiesc, astfel, pe Monica Bârlădeanu şi pe nea Raţă. 18 concurenţi se bat pentru premiul de 50.000 de euro, undeva în munţi, unde condiţiile de trai sunt vitrege şi deloc pe placul lor. Dar cum Mihaela Rădulescu va avea tratament preferenţial, ea fiind gazda emisiunii, iată că acest lucru se va vedea şi în stilul ei vestimentar, căci Mihaela e ca pe podium la ţară.

article img
Cizmele din blană, purtate de Mihaela în emisiune, costă 2.000 de eurofoto: PRO TV

Ferma 2019. Mihaela Rădulescu nu a renunţat nici la brăţările cu diamante

Din fotografiile oficiale, dar şi din cele publicate de ea pe Instagram, observăm că vedeta şi-a scos din nou din garderobă celebrele cizme Chanel, din blană, lungi până la genunchi, care costă 2.000 de euro. Dar asta nu e tot. Geanta cu care a descins la “Fermă” este tot marca Chanel, modelul “Washed Fabric Messenger Bag”, iar preţul este ameţitor: 4.000 de euro. Nu mai punem la socoteală cele peste 15 de brăţări Tennis, cu diamante, de care diva nu se desparte niciodată, şi care depăşesc lejer 50.000 de euro.

Ce vom vedea în prima ediție “Ferma 2019”

Chiar înainte de a intra în „Fermă”, Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan i-au rasfățat pe concurenți cu o cină pe care nu o vor uita prea curând. Chiar dacă a fost o ocazie bună pentru fiecare concurent să interacționeze cu ceilalți și să se cunoască mai bine, nu au ezitat să stabilească jocurile, alianțele și strategiile! În stilul său clasic, Cătălin Moroșanu a pus ochii pe un oponent: Remus Boroiu, căruia i-a și spus că nu crede că va avea un drum prea lung în concurs.

article img
Concurenţii de la

În dimineața următoare, concurenții s-au trezit cu noaptea în cap, iar Cristian Bozgan, specialist în tehnici de supraviețuire, a fost ghidul lor pe un traseu greu de parcurs, prin nămeți și într-una dintre cele mai grele ierni din ultimii ani. Obișnuită ca acasă să aibă toate condițiile, cu excursii în destinații exotice și să primească ajutorul tuturor celor din jurul său, Otilia Bilionera va face cu greu față realității: 3 kilometri parcurși prin pădure și zăpadă către “Fermă”, la o temperatură foarte scăzută, de -15 grade Celsius.