Ferma 2019. Vali Bărbulescu, propunere indecentă unei concurente. “Iubita mea oricum e bisexuală”

Delia Tudose, iubita lui Vali, are 32 de ani și este fotomodel
Delia Tudose, iubita lui Vali, are 32 de ani și este fotomodel

Cu fiecare episod, în reality-show-ul „Ferma”, de la PRO TV, lucrurile se complică şi mai tare. Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan, gazdele emisiunii, trebuie să gestioneze o grămadă de situaţii, iar declaraţiile concurenţilor fac deliciul audienţei. Iată ce se întâmplă în episodul difuzat miercuri, 20 februarie.

În această ediţie, telespectatorii vor avea parte de o aniversare-surpriză, dar şi de nişte declaraţii şocante. Florin Pastramă, unul dintre cei şase concurenţi care locuiesc în cabana din apropierea fermei, îi cere mentorului Cristian Bozgan o favoare. Acesta îl roagă să-l ajute să-i serbeze ziua Otnielei (30 de ani), supranumită Shakira de România, datorită asemănării cu solista columbiană. Ceea ce se şi va întâmpla, căci concurenţii vor avea parte de şampanie adusă în roaba plină cu zăpadă, de un tort din orez cu măr, dulciuri, fructe şi multă mâncare.


    Otniela a primit un tort aniversar
Otniela a primit un tort aniversar

Pastramă îi pregăteşte colegei sale un tablou, pe care scrie “Te iubesc, Otniela”, iar Vali Bărbulescu simte nevoia să clarifice situaţia dintre el şi sărbătorită şi o ia la o discuţie. Ceilalţi colegi ai lor sunt foarte curioşi ce se întâmplă, iar asta din cauza Otnielei, care ba se plânge că Bărbulescu nu o bagă în seamă, ba că îi caută toată atenţia. Lucrurile se complică între cei doi, mai ales că şi acesta o place foarte mult. În plus, Vali îi face propunerea ca atunci când vor ieşi din acest reality-show, să iasă toţi trei, adică el, Otniela şi Delia (iubita de acasă, cu care e de 10 ani), iar Vali chiar ţine să explice că “din punctul ăsta de vedere, Delia e bisexuală”, a mai spus el. Ce se va întâmpla în continuare în emisiune, cine va intra la duel şi ce concurentă va ieşi din show în următoarea perioadă, veţi putea vedea în episoadele de miercuri şi joi, de la 21.30, la Pro TV. 

Otniela a primit un tort aniversar
Otniela a primit un tort aniversar
bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
cub brigitte pastramă png
george burcea in rolul lui lurch jpg
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
Gabriela Firea FOTO gov.ro
Nicolae Badalau FOTO Inquam / Octav Ganea
image
image
image
image
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg