┬źFerma┬╗ se ├«ntoarce la tv. Cum s-au preg─âtit concuren╚Ťii

Concurenţii de la "Fermă", înaintea duleului din prima zi jpeg
Mar╚Ťi ├«ncepe Ferma

Mar╚Ťi sear─â, de la 21:30, ├«ncepe aventura ├«n Ferma. Telespectatorii vor tr─âi al─âturi de cei 18 concurenti emo╚Ťiile unui nou ├«nceput, vor vedea ├«n fiecare determinarea de a trece peste primul duel ╚Öi primele lacrimi de fericire... ╚Öi triste╚Ťe.

Chiar ├«nainte de a intra ├«n Ferma, Mihaela R─âdulescu ╚Öi Cristian Bozgan i-au rasf─â╚Ťat pe concuren╚Ťi cu o cin─â pe care nu o vor uita prea cur├ónd. Chiar dac─â a fost o ocazie bun─â pentru fiecare concurent s─â interac╚Ťioneze cu ceilal╚Ťi ╚Öi s─â se cunoasc─â mai bine, nu au ezitat s─â stabileasc─â jocurile, alian╚Ťele ╚Öi strategiile! ├Än stilul s─âu clasic, C─ât─âlin Moro╚Öanu a pus ochii pe un oponent: Remus Boroiu, c─âruia i-a ╚Öi spus c─â nu crede c─â va avea un drum prea lung ├«n Ferma.

2019  Cizmele din blană, purtate de Mihaela în emisiune, costă 2 000 de euro jpeg

├Än diminea╚Ťa urm─âtoare, concuren╚Ťii s-au trezit cu noaptea ├«n cap, iar Cristian Bozgan, specialist ├«n tehnici de supravie╚Ťuire, a fost ghidul lor pe un traseu greu de parcurs, prin n─âme╚Ťi ╚Öi ├«ntr-una dintre cele mai grele ierni din ultimii ani. Obi╚Önuit─â ca acas─â s─â aib─â toate condi╚Ťiile, cu excursii ├«n destina╚Ťii exotice ╚Öi s─â primeasc─â ajutorul tuturor celor din jurul s─âu, Otilia va face cu greu fa╚Ť─â realit─â╚Ťii: 3 kilometri parcur╚Öi prin p─âdure ╚Öi z─âpad─â c─âtre Ferma, la o temperatur─â foarte sc─âzut─â, de -15 grade Celsius. Telespectatorii vor urm─âri m├óine sear─â la PRO TV cum reac╚Ťioneaz─â concuren╚Ťii ├«n fa╚Ťa acestei prime provoc─âri: lacrimi de la unele dintre fete, determinare, dar ╚Öi dovezi surprinz─âtoare de camaraderie.

Odat─â ajun╚Öi la Ferma, concuren╚Ťii au fost pl─âcut surprin╚Öi de locul ├«n care ├«╚Öi vor petrece urm─âtoarele luni. ├Äns─â bucuria nu a durat foarte mult, pentru c─â Mihaela ╚Öi Cristian vin cu o veste ├«ngrijor─âtoare: lupta pentru a r─âm├óne ├«n Ferma ├«ncepe mai cur├ónd dec├ót se a╚Öteptau ei ╚Öi un duel va decide cine continu─â lupta pentru premiul cel mare.

Mihaela R─âdulescu are propria echip─â de stili╚Öti la ┬źFerm─â┬╗

image

Mihaela R─âdulescu este noua prezentatoare tv a emisiunii Ferma, ├«n locul Monic─âi B├órl─âdeanu. Atunci c├ónd a aflat c─â va fi noua moderatoare a emisiunii, Mihaela R─âdulescu a pus la punct multe detalii ce ╚Ťin de esteticul ei, astfel c─â, ╚Öi-a realizat o echip─â special─â de stili╚Öti care vor merge cu ea la film─âri.

ÔÇ×Revin ╚Öi... nu oricum, ci ├«ntr-un loc total nea╚Öteptat - ├«n v├órful muntelui. F─âr─â rochii cu paiete, f─âr─â tocuri, f─âr─â efecte de scen─â. E un nou ├«nceput, un nou format, o ... nou─â abordareÔÇŁ, declara ea.┬á

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png
Alexandru Arsinel batran