Ferma Vedetelor 2016: Saveta a părăsit competiţia cu zâmbetul pe buze

Ultima actualizare:

    La Ferma Vedetelor, Saveta Bogdan (stânga) a pierdut "duelul" cu Maria Constantin (dreapta), dar au rămas prietene Foto: captură Pro Tv
La Ferma Vedetelor, Saveta Bogdan (stânga) a pierdut "duelul" cu Maria Constantin (dreapta), dar au rămas prietene Foto: captură Pro Tv

Miercuri seară (9 martie), un al treilea concurent a părăsit ''Ferma Vedetelor'' din Cipru. Este vorba de cântăreaţa de muzică populară Saveta Bogdan, care a pierdut duelul cu soţia lui Marcel Toader, Maria Constantin.

A treia eliminare din ''Ferma Vedetelor'' a venit miercuri, 9 martie. De data aceasta, duelul s-a dat între doamna Saveta Bogdan şi Maria Constantin. Prima duelistă a fost Maria, aleasă de colegii săi şi stabilită de Mircea N. Stoian, fermierul șef al săptămânii. La rândul ei, aceasta a ales-o ca adversar pe Saveta Bogdan.

Solista de muzică populară a optat pentru probe care să o avantajeze şi care să nu-i ofere un plus adversarei, ţinând cont de diferenţa de vârstă dintre cele două.

Prima probă a duelului a constat în "Răspunzi şi câştigi": s-a bazat pe cunoştinţele despre fermă ale concurenţilor. Saveta şi Maria au fost nevoite să răspundă la un set de întrebări făcute pe baza cărţii Fermei. Se pare că Maria a citit cu atenţie din celebra carte şi a câştigat prima probă.

A doua probă: "Catapulta". Duelistele au avut de transferat cât mai multe mandarine într-un butoi cu apă, cu ajutorul unei praştii. Şi de data aceasta, Maria Constantin a câştigat detaşat şi cea de-a două rundă, ea păstrându-şi locul la  ''Ferma Vedetelor''.

Saveta Bogdan a părăsit competiţia cu zâmbetul pe buze, nu înainte de a le lasă un bilet în care a scris şi numele următorului Fermier al săptămânii.

Ferma Vedetelor 2016: au mai rămas 9 concurenţi

Cei 9 concurenţi rămaşi la „Ferma Vedetelor” - adică Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate și Octavian Strunilă - luptă în continuare pentru premiul de 50.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net