"Ferma Vedetelor": ce fel de lecţii au primit concurenţii FOTO

"Ferma Vedetelor" - Gina Pistol, Doiniţa Oancea şi Dima Trofim au luat lecţii de olărit
"Ferma Vedetelor" - Gina Pistol, Doiniţa Oancea şi Dima Trofim au luat lecţii de olărit

Marţi seara, 21 aprilie, George Vintilă, Gina Pistol şi Roxana Ionescu au fost primiţi cu multă bucurie de ceilalţi concurenţi, la "Ferma Vedetelor"! Mai mult decât atât, se vede treaba că orice mână de ajutor în plus este binevenită, în timp ce Dima Trofin şi Ionuţ Iftimoaie vor fi protagoniştii duelului din această săptămână.

Cel mai plăcut surprins de apariţia celor trei vedete în emisiunea "Ferma Vedetelor" a fost Ionuţ Iftimoaie. Acesta a fost extrem de încântat de cât de priceput şi dornic să lucreze în fermă este George Vintilă. “Să fie cu noroc! Bine ai venit în grajd!“, i-a spus Iftimoaie lui Vintilă, când l-a văzut cum mulge vaca.

"Ferma Vedetelor" - Gerge Vintilă este nou în fermă
"Ferma Vedetelor" - Gerge Vintilă este nou în fermă

În această săptămână, concurenţii de la "Ferma Vedetelor” au avut parte de o premieră. Au fost iniţiaţi în olărit, lecţii la care a participat chiar şi Nea Raţă. Acesta i-a vizitat pe fermieri, iar Gina l-a întâmpinat cu voie bună: „Am o mamaie care te simpatizează. Te-aş lua de bunic!“. Cu multă răbdare, acesta i-a arătat şi explicat Roxanei Ionescu cum să sape eficient grădina. Pe lângă construcţia viitoarei camere de baie, George a fost implicat şi el în lecţia de olărit.

Totodată, Nea Raţă le-a propus un schimb fermierilor, la "Ferma Vedetelor": diferite beneficii în schimbul unor vase proaspăt ieşite din mâinile harnice ale acestora.Vă amintim, Ionuţ Iftimoaie va intra sâmbătă, 25 aprilie, la duelul cu Dima Trofim, ceilalţi concurenţi având imunitate. Astfel, se prevede un duel de excepţie, între două personaje puternice şi determinate, care vor lupta în ring pentru un loc în fermă.

"Ferma Vedetelor": 10 concurenţi se luptă acum pentru 50.000 de euro

În concursul de la "Ferma Vedetelor” au rămas în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro Vica Blochina, Augustin Viziru, Dima Trofim, Dan Helciug, Doiniţa Oancea, Cristina Cioran şi Ionut Iftimoaie din gaşca veche. Lor li s-au alăturat marţi Gina Pistol, Roxana Ionescu şi George Vintilă. Ei vor munci pe brânci pentru a îndeplini toate sarcinile şi pentru a transforma locul într-unul în care să se poată locui.

oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
FotoJet jpg
cub ioana ginghină png
cub iuliana marciuc png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg