"Ferma Vedetelor": ce i-a urat Helciug lui Viziru, înainte de duel!

Ultima actualizare:
"Ferma vedetelor" - Lucian versus Dan, la duel
"Ferma vedetelor" - Lucian versus Dan, la duel

Momentele tensionate continuă la "Ferma Vedetelor"! A trecut deja o lună de când cei 8 rămași în show se află în casă, iar neînțelegerile și discuțiile dintre ei au culminat cu un duel plin de emoții și suspans. Dan Helciug și Lucian Viziru s-au luptat până la ultima răsuflare pentru un loc în fermă, însă cel din urmă a plecat acasă.

În emisiunea de sâmbătă (4 aprilie), vedetele au trecut prin momente care le-au făcut să zâmbească la "Ferma Vedetelor", dar și prin situații tensionate. Nea Rață le-a adus oile și porcii: “Măi nea Rață, mare om, mare caracter ești! N-am văzut așa om. El întotdeauna se ține de cuvânt! A adus și miel!”, a spus Ionuț Iftimoaie.

Tot nea Rață a fost cel în fața căruia a cedat nervos Cristina Cioran, din cauza faptului că ceilalți concurenți nu o ascultă și nu îi respectă poziția de fermier al săptămânii: “De o săptămână încerc să mă înțeleg cu niște oameni care nu vor, care nu mai au chef și eu îi înțeleg: că ăla nu are chef, că îl doare, pentru că și eu sunt la fel!”, a spus ea, la "Ferma Vedetelor".

Concluzia lui nea Rață a fost simplă: “Cristina, vino încoa’ să îți dau arginții pe săptămâna asta, că eu nu sunt în măsură să vă suport toate astea. Am venit aici să facem treabă, voi nu vreți, e treaba voastră. Nu vă mai zic nimic!”, iar Cristina a completat, la "Ferma Vedetelor": “Gata! Eu vreau acasă! Mi-a ajuns! Nu mai pot, nu mai suport!”.

Vica a fost alături de Cristina și a încercat să o calmeze și să o facă să se răzgândească. După ce s-a calmat, Cristina și-a cerut scuze față de toată lumea pentru reacția pe care a avut-o: “N-a fost frumos din partea mea că m-am enervat, chiar n-a fost frumos și chiar îmi pare rău! Sper să mă înțeleagă!”.

"Ferma Vedetelor" - Dan Helciug, urare pentru Lucian Viziru

Cei doi dueliști de la "Ferma Vedetelor", Dan Helciug și Lucian Viziru, și-au luat bagajele, cele necesare și rămas bun de la colegii lor, urmând să își petreacă noaptea în camerele din pădure ale dueliștilor. Înainte să iasă pe ușă, Ionuț i-a spus lui Lucian: “Eu atâta îți doresc: să nu ai succesul de care a avut parte Roxana, așa că duminică te aștept la dat mâncare la porci și la muls vaca!”.

Iulia i-a vizitat pe dueliști, la "Ferma Vedetelor", și le-a dat dreptul de a telefona pe cineva drag, pentru a primi susținerea de care au nevoie. Dan a ales să își sune soția și a fost vizibil emoționat de această convorbire: “Mai luptă-te, Dane, acuma! Trebuie să îmi dau palme, să fiu rău, să nu mă mai gândesc la... acasă!”. Lucian a sunat-o, și el, pe soția sa, iar surpriza cea mare a fost că a reușit să vorbească și cu fiul său.

"Ferma Vedetelor" - cine a primit pachete din exterior?

"Ferma vedetelor" - zvonul că s-ar fi primit pachete din exterior a tensionat atmosfera
"Ferma vedetelor" - zvonul că s-ar fi primit pachete din exterior a tensionat atmosfera

Chiar și înainte de începerea duelului, Vica și Augustin au deschis un nou subiect de discuții, care a pornit de la Lucian și condus la noi acuzații că unii dintre ei primesc pachete din exterior. Când a auzit aceste acuzații, Augustin a spus: “Le am de la Dan!”. Iulia a vrut să lămurească problema de la "Ferma Vedetelor"și i-a invitat pe cei doi dueliști în hambar, pentru ca Dan să poată participa la discuție, însă nici el nu a știut nimic despre acest subiect.

La prima probă a duelului, "Pune potcoava în cui", cei doi concurenți au fost legați de brâu cu o funie, s-au străduit să ia potcoave de pe stâlpul din centru și să le pună în cuiele de pe marginea ringului. Cel care a reușit să pună cele trei potcoave și să iasă câștigător la "Ferma Vedetelor" a fost Dan.

Încărcat de energie și adrenalină, Dan s-a întors către ceilalți și a făcut un gest amenințător, la care Ionuț nu a putut rămâne indiferent: “M-a provocat atât de mult, încât am fost deranjat. S-a întors către mine și către Dima și a zis ceva de genul: Voi urmați! O astfel de provocare pentru mine trebuie rezolvată atunci, în momentul respectiv!”, a spus Ionuț, la "Ferma Vedetelor".

În ediția de luni, de la 20:30, concurenții de la "Ferma Vedetelor" vor avea parte de o mare surpriză, pe care o așteaptă de când au intrat în fermă. Telespectatorii vor descoperi ce alte provocări vor mai primi, dar și pe cine a desemnat Lucian ca fermier al săptămânii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
image
actualitate.net
image
actualitate.net