"'Ferma Vedetelor": Cel mai tânăr concurent, ales fermierul săptămânii


    Iulia Vântur va fi înlocuită la "Ferma Vedetelor"foto: Pro Tv
Iulia Vântur va fi înlocuită la "Ferma Vedetelor"foto: Pro Tv

O nouă săptămână a început la "Ferma vedetelor" şi un nou şef a fost ales să-i coordoneze pe concurenţi. După plecarea Corinei Drăgulescu, cel care a fost numit de soţia gimnastului Marian Drăgulescu să conducă activităţile la fermă este cel mai tânăr dintre participanţii concursului. Dima Trofim (24 de ani) este fermierul săptămânii şi el va alege astăzi o fată şi un băiat care vor fi servitori.

Doiniţa Oancea s-a achitat de sarcina grea care i-a revenit în Săptămâna Mare. A condus ferma şi a trimis-o la duel pe Vica Blochina. La finalul celor trei runde în care fosta iubită a lui Victor Piţurcă a avut-o ca adversată pe Corina Drăgulescu, fosta baletină a respirat uşurată că a reuşit să rămână în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro. Aşa cum este obiceiul, învinsa, care a locuit la ţară cinci săptămâni, a lăsat o scrisoare în care a desemnat şeful fermei în această săptămână.

Dima Trofim si Dan Helciug au făcut un pariu cu privire la dueliştii săptămânii
Dima Trofim si Dan Helciug au făcut un pariu cu privire la dueliştii săptămânii

"'Ferma Vedetelor": Dima Trofim, desemnat şef la fermă de Corina Drăgulescu  

"Aleg fermierul săptămânii pe cel care a mers cu mine la pădure, care m-a învăţat să fac focul şi care cred că va câştiga acest concurs. El ştie cine este. Îl rog să se ridice în picioare", au fost câteva dintre rândurile aşternute de Corina Drăgulescu în mesajul pentru foştii colegi. La auzul acestor cuvinte, cel care s-a simţit vizat a fost nimeni altul decât Dima. Tânărul şi-a luat în primire noua funcţie de care speră să se achite cât mai bine. Sătul de aranjamente, solistul cunoscut din trupa LaLa band a explicat că de data aceasta nu se va lăsat influenţat de nimeni în alegerea servitorilor. Se pare că unul dintre ei va fi Ionuţ Iftimoaie. Într-o discuţie cu Dan Helciug , Dima a pariat cu acesta că luptătorul de K1 îl va alege la duel pe Augustin Viziru, în timp ce helciug a susţinut că are cele mai mari şanse să intre chiar el în ring la duel.

"Ferma Vedetelor": Au rămas 7 concurenţi care se luptă pentru 50.000 de euro

După eliminarea Corinei Drăgulescu în concurs au rămas Vica Blochina, Augustin Viziru, Dima Trofim, Dan Helciug, Doiniţa Oancea, Cristina Cioran şi Ionuţ Iftimoaie. Ei vor munci pentru a îndeplini toate sarcinile şi pentru a transforma locul în unul în care să se poată locui. Premiul pus în joc pentru cel care va dovedi că are calităţi de fermier este de 50.000 de euro, la "Ferma Vedetelor".

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
infidelitate 0 jpeg
Anamaria Prodan
caine covid carantina china foto twitter jpg
concediul de odihnă
Jose Maria Gimenez Fernando Muslera Sebastian Sofa Edinson Cavani Daniel Ghana Uruguay Foto EPA EFE jpg
Xhaka Captură Youtube png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg