Ferma Vedetelor: Cine a fost eliminat la duel


    Ferma Vedetelor: Duelul s-a dat între Benny și Mircea N. Stoianfoto: Ferma Vedetelor
Ferma Vedetelor: Duelul s-a dat între Benny și Mircea N. Stoianfoto: Ferma Vedetelor

În ediția de miercuri seară (16 martie) a emisiunii „Ferma Vedetelor”, două dintre vedetele de la fermă s-au luptat pentru a rămâne în concurs. Numai unul dintre dueliști a trecut mai departe după cele trei probe la care i-a supus gazda, Iulia Vântur.

Servitorul săptămânii la „Ferma Vedetelor”, Benny a avut o alegere grea de făcut pentru duel. Dintre Octavian Strunilă, Paul Ipate, Mircea N. Stoian și Marcel Toader, Benny a ales să se lupte cu Mircea. Deși a avut un avantaj din punct de vedere al forței fizice și al experienței sportive, probele nu s-au bazat deloc pe asta. În cele din urmă, după cele trei probe, Mircea N. Stoian a reușit să-i facă față adversarului său și să rămână în concurs.

Ferma Vedetelor: Prima probă

Prima probă la „Ferma Vedetelor” s-a numit „Ridică vela”. Dueliștii au avut de descurcat sfoara în care era învelită vela, pentru a o putea ridica. Concurentul care a reușit să ridice primul vela și să sune din clopoțel a fost Mircea, câștigând prima probă.

Ferma Vedetelor: A doua probă

Nici a doua probă la „Ferma Vedetelor” nu s-a bazat deloc pe abilitățile sportive ale dueliștilor. Cei doi adversari au avut de găsit câteva lemne într-un țarc cu fân. Pe fiecare bucată de lemn era scris un cuvânt, reprezentând un indiciu pentru a forma un proverb. Benny a egalat scorul duelului, fiind primul care a găsit două proverbe.

Ferma Vedetelor: A treia probă

A treia probă la „Ferma Vedetelor” a fost una de cultură generală. La început, lupta a fost strânsă, însă la final, Mircea N. Stoian a demonstrat că inteligența prevalează asupra forței fizice. Benny a fost eliminat din concurs, pierzând duelul.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
FotoJet jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg