”Ferma Vedetelor” începe mai devreme şi are alte zile de difuzare!

image
Vedetele sunt deja în toiul filmărilor la ferma din Ciprufoto: PRO Tv

Deşi unora dintre concurenţi le-a scăpat informaţia că reality show-ul de la PRO Tv va începe pe 22 februarie, iată că lucrurile s-au schimbat. „Ferma Vedetelor” începe mai devreme şi va fi difuzat doar de două ori pe săptămână.

Cel de-al doilea sezon „Ferma vedetelor” va fi difuzat la PRO TV, din 16 februarie! De data aceasta nu va mai fi difuzat de luni până joi, ci doar în fiecare marți și miercuri, de la 20.30. Telespectatorii vor putea urmări aventurile pe tărâmuri cipriote ale celor 12 fermieri: Anda Ghiță, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipoș, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate și Octavian Strunilă.

Dacă în primul sezon concurenții s-au duelat pentru titlul de „Fermierul anului” într-o locație ascunsă în mijlocul pădurii, de această dată cei 12 se vor înfrunta într-o locație exotică din Cipru! Primul contact al celor 12 vedete cu Ciprul a fost exact așa cum își imaginau: o plajă însorită, mulți palmieri și o faleză superbă. Însă paradisul pentru ei nu a durat foarte mult. Cei 12 și-au dat seama că viața la fermă nu este tocmai ruptă din rai și vor trebui să locuiască în condiții similare cu cele de acum 100 de ani, într-un loc izolat și lipsit de confortul vieții moderne.

Imaginea fermei părăsite nu i-a demoralizat pe concurenți, ci, dimpotrivă, i-a mobilizat să se apuce de treabă cât mai repede și să facă tot posibilul pentru a atinge scopul final: transformarea fermei într-una funcțională. Iulia Vântur și Nea Rață vor avea grijă, ca de fiecare dată, de bunul mers al lucrurilor, le vor da concurenților sarcini și sfaturi, dar le vor și recompensa munca cu diverse avantaje și surprize.

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
Catalin Botezatu png
olivia newton john jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
anca serea fiica jpg
3 alina ceusan 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
IMG 3985 JPG
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg