«Ferma vedetelor». Oana Radu, 1.000 de euro pe zi. Onorariile participanţilor EXCLUSIV

Ultima actualizare:
Piesa lansată de Oana Radu a fost cu ghinion
Piesa lansată de Oana Radu a fost cu ghinion

Cocheta solistă Oana Radu şi-a făcut sâmbătă bagajele şi a părăsit, cu al ei troler roz-bombon, concursul “Ferma vedetelor”. Dar, n-a plecat acasă cu buzunare goale, ci cu suma de 6.000 de euro. Cântăreaţa a fost lamentabilă la probele de forţă şi precizie, “Taie-i craca” şi “Pune potcoava în cui”.

Era conştientă că nu va rezista prea mult la fermă, unde trebuia să cureţe cartofi, să umble prin noroi, să îndure frigul sau să mulgă vaca, aşa că, după şase zile de chin şi jale, “prinţesa” Oana Radu (21 de ani) a fost sâmbătă scoasă din competiţie. Prima, căci, actorul Tudorel Filimon n-a fost eliminat, ci a fost nevoit să plece acasă, din cauza gripei care l-a trântit la pat. Oana a căzut sâmbătă la duel cu Corina Drăgulescu, fostă gimnastă, soţia sportivului Marian Drăgulescu, o femeie dintr-o bucată, pusă pe câştigat marele premiu de 50.000 de euro. Probele, “Pune potcoava în cui” şi “Taie-i craca” de la «Ferma vedetelor» i-au fost fatale cântăreţei cu mâini delicate.

Sâmbătă, la proba “Taie-i craca”, a fost învinsă de Corina
Sâmbătă, la proba “Taie-i craca”, a fost învinsă de Corina

Prin urmare, după ce a luat din casă un linguroi din lemn, drept amintire, Oana Radu s-a despărţit de colegii ei de suferinţă. Coincidenţă sau pur şi simplu destin, solista lansase, luna trecută, piesa “Ea a fost prima”, titlu care parcă avea să prevestească soarta blondinei în concurs. Mai mult, şi solistul Pacha Man, cu care ea a cântat melodia în duet, a strigat primul, surpriză!, tot după şase zile, “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, la emisiunea filmată în jungla africană. Pentru perioada cât a rezistat la ferma de la Cocani,  Oana Radu care, în 2011, făcea furori la concursul “Vocea României” (PRO TV), a primit un onorariu de 6.000 de euro.


    Sâmbătă, la proba “Taie-i craca”, a fost învinsă de CorinaFoto: PRO TV
Sâmbătă, la proba “Taie-i craca”, a fost învinsă de CorinaFoto: PRO TV

«Ferma vedetelor». Ce salarii încasează participanţii

Click! a aflat, de la apropiaţii vedetelor participante, şi restul de “salarii”: Ştefan Stan (9.000 de euro), Vica Blochina (14.000 de euro), Ionuţ Iftimoaie (11.000 de euro), Cristina Cioran (8.000 de euro), Mioara Velicu (7.000 de euro), Corina Drăgulescu (4.000 de euro), Tudorel Filimon (5.000 de euro), Dan Helciug (9.000 de euro), Doiniţa Oancea( 5.000 de euro), Dima Trofim (4.000 de euro) şi Augustin Viziru (7.000 de euro). Concursul a debutat în urmă cu o săptămână şi se va desfăşura pe parcursul a trei luni, fiind difuzat de PRO TV, de luni până joi, dar şi sâmbăta, de la ora 20.30. Audienţele producţiei sunt promiţătoare: sâmbătă, duelul a fost urmărit de 1,9 milioane de români, iar în minutul de aur, la 20.49, aproape 2,4 milioane de persoane savurau peripeţiile fermierilor de ocazie.

image
image
image
image
image
image
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png
banner dorel visan png
banner sensy png
banner sanziana buruiana png