"Ferma vedetelor": Roxana Ionescu şi Lucian Viziru au intrat în competiţie

Ultima actualizare:

    Ferma Vedetelor: Roxana Ionescu a intrat în competiţieFoto: captură Pro Tv
Ferma Vedetelor: Roxana Ionescu a intrat în competiţieFoto: captură Pro Tv

Surpriză de proporţii la "Ferma vedetelor". În cea de-a treia săptămână, doi noi concurenţi au intrat în cursa pentru cei 50.000 de euro. Roxana Ionescu şi Lucian Viziru, fratele lui Augustin Viziru, s-au alăturat celorlalte vedete rămase în show-ul "Ferma vedetelor".

După plecarea lui Nea Popa şi a Mioarei Velicu, alte două vedete le-au luat locul în competiţie. Astfel, Roxana Ionescu şi Lucian VizIru au surprins pe toată lumea când au anunţat că vor să contribuie la reabilitarea fermei, dar nu au evitat să spună că şi premiul de 50.000 de euro i-a atras.

Roxana Ionescu a renunţat la viaţa de lux şi dependenţa de creme pentru Ferma Vedetelor: ''Am încredere în forţele mele, ştiu anumite lucruri învăţate de la bunicii mei şi promit să le pun în practică, aici la fermă'', a declarat ea înainte de a ajunge la fermă.

Şi Lucian VIziru a avut emoţii la sosirea în Ferma Vedetelor, el renunţând la job-ul din Germania, şi vrând cu tot dinadinsul să fie alături de fratele lui, Augustin Viziru, pentru a demonstra că se pricepe să facă treabă, într-o fermă veche de 100 de ani.

Ferma Vedetelor: Augustin Viziru a început să plângă când şi-a văzut fratele intrând pe uşă
Ferma Vedetelor: Augustin Viziru a început să plângă când şi-a văzut fratele intrând pe uşă

"Ferma Vedetelor": Vica, fermierul săptămânii

"Fermierul Săptămânii este o persoană muncitoare, amuzantă, care are puterea să lupte mai departe în competiţie. Fermierul Săptămânii este Vica Blochina", a anunţat Iulia Vântur. Aceasta va trebui să îndeplinească această sarcină pe durata următoarelor şapte zile, la finalul cărora un alt concurent va părăsi show-ul Ferma Vedetelor.

Vica Blochina s-a arătat foarte încântată de noul statut: ''Dintr-un anumit punct de vedere m-am aşteptat. Nu-mi pare pare rău că am ajuns în postura de şef. Mi s-a dovedit încă o dată că prietenii mei mă consideră o femeie puternică, organizată'', a ţinut să precizeze Vica, concurentă la Ferma Vedetelor.

Vica a desemnat şi slujitorul pentrua această săptămână, şi l-a ales tocmai pe Lucian Viziru, proaspăt sosit la Ferma Vedetelor.

"Ferma Vedetelor": Cine a rămas în cursa pentru 50.000 de euro

Premiul pus în joc pentru cel care va dovedi că are calităţi de fermier este de 50.000 de euro, la "Ferma Vedetelor". Primul concurent care a părăsit competiţia a fost actorul Tudorel Filimon care a părăsit concursul cu Salvarea. Au urmat Oana Radu şi Ştefan Stan, iar luni seara, Mioara Velicu a invocat şi ea probleme de sănătate. În locul lui Nea Popa şi Mioara Velicu au fost aduşi Roxana Ionescu şi Lucian Viziru. Concursul se va desfăşura pe parcursul a trei luni. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net