"Ferma Vedetelor" - Vica şi Ştefan Stan, la cuţite

Ultima actualizare:

    Aceştia sunt concurenţii care trăiesc la ţară, ca acum 100 de ani, în emisiunea "Ferma Vedetelor", de la PRO TVfoto: ProTV
Aceştia sunt concurenţii care trăiesc la ţară, ca acum 100 de ani, în emisiunea "Ferma Vedetelor", de la PRO TVfoto: ProTV

Momentele tensionate la "Ferma Vedetelor" încep să fie tot mai numeroase! Nici bine nu s-a instalat Dan Helciug în camera fermierului, că a și început să dea directive de la prima oră a dimineții. În plus, Vica susţine că, la fermă, aranjamentele sunt la ordinea zilei, fiind supărată foc pe Ştefan Stan.

Ziua de marţi, 17 martie, a adus o serie de momente tensionate la "Ferma Vedetelor", iar stresul și animozitățile dintre concurenți au început să iasă tot mai mult la iveală. Deşi Dan e plin de energie pozitivă și la transmite concurenților o stare de bine, uneori acest lucru nu e suficient, iar respectul față de el și îndeplinirea sarcinilor pe care el le trasează au de suferit. 

Liniştea de la "Ferma Vedetelor", perturbată de scandaluri

Dan a decis și i-a ales ca servitori pe Doinița și Augustin. “Sper să supraviețuiesc după această noapte, să nu mă omoare Augustin în somn!”, a mărturisit Dan, la "Ferma Vedetelor".

Seara s-a încheiat cu lacrimile Vicăi, care a ieşit cu acuzaţii dure asupra lui Ştefan Stan, cum că ar vrea să facă unele aranjamente la "Ferma Vedetelor". Asta după ce a suferit un accident când a mers să mulgă vaca. Cele două vaci s-au încăierat și ea a fost trântită pe jos și călcată de vacă pe picior. “Nu îmi simt piciorul, nu îmi simt degetul de la picior!” – acestea au fost primele cuvinte ale Vicăi printre lacrimi, la "Ferma Vedetelor".

Ştefan Stan iscă tot mai mult scandal la "Ferma Vedetelor"
Ştefan Stan iscă tot mai mult scandal la "Ferma Vedetelor"

Momentul tensionat care s-a iscat între Ștefan și Vica a fost atunci când blonda l-a auzit pe acesta vorbind cu Dan în pădure despre cine să intre la duel. Vica susţine cu tărie că l-a auzit pe Stan cum voia să facă aranjamente la "Ferma Vedetelor".

Vica l-a făcut cu ou şi cu oţet pe Ştefan Stan, la "Ferma Vedetelor"

Vica a dezvăluit ce "aranjamente" se fac la "Ferma Vedetelor"
Vica a dezvăluit ce "aranjamente" se fac la "Ferma Vedetelor"

Vica: "La un moment dat, Stan m-a chemat în pădure să vorbim. A fost Dan, Augustin şi cu mine. Eu am crezut că nu aud bine! Stan îl convingea pe Dan să o ia pe Doiniţa cu tine (n.r. Mioara Velicu) la duel. Nu puteam să respir de nervi...", a mărturisit Vica, enervată, despre aranjamentele de la "Ferma Vedetelor".

"Cum îţi permiţi să spui lucrurile astea în pădure, măi, nesimţitule", a izbucnit Vica, ulterior, către Ştefan Stan.

"Ferma Vedetelor" - Cine sunt cei 10 concurenţi care se luptă pentru 50.000 de euro

Ştefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Dima Trofim, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doiniţa Oancea, Corina Drăgulescu, Cristina Cioran şi Ionut Iftimoaie vor munci pentru a îndeplini toate sarcinile şi pentru a transforma locul în unul în care să poată locui. Premiul pus în joc pentru cel care va dovedi că are calităţi de fermier este de 50.000 de euro, la "Ferma Vedetelor".

"Ferma Vedetelor" - Ce salarii încasează participanţii

Click! a aflat, de la apropiaţii vedetelor participante, care sunt “salariile”lor, la "Ferma Vedetelor": Ştefan Stan (9.000 de euro), Vica Blochina (14.000 de euro), Ionuţ Iftimoaie (11.000 de euro), Cristina Cioran (8.000 de euro), Mioara Velicu (7.000 de euro), Corina Drăgulescu (4.000 de euro), Dan Helciug (9.000 de euro), Doiniţa Oancea( 5.000 de euro), Dima Trofim (4.000 de euro) şi Augustin Viziru (7.000 de euro). Concursul a debutat în urmă cu mai bine de o săptămână şi se va desfăşura pe parcursul a trei luni, fiind difuzat de PRO TV, de luni până joi, dar şi sâmbăta, de la ora 20.30. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net