Fetele Andrè, prietenie şi după 20 de ani

image
Zilele trecute au fost surprinse împreună la un restaurant din Bucureşti

Andreea Bălan şi Andreea Antonescu par a fi, într-un fel sau altul, legate pe viaţă. Au făcut furori în anii 1999-2001 cu grupul Andrè, erau “prinţesele muzicii dance” şi un model pentru adolescenţi. Apoi s-au certat, iar s-au împăcat şi s-au reunit, după care s-au despărţit din nou, negând orice şansă de împăcare. Lucrurile nu au rămas aşa. Cele două par a fi unite de forţe nevăzute, căci tot una lângă alta ajung. Recent, cele două Andrè au fost surprinse luând masa la un res­taurant din Bucureşti, apropiate ca două surori.

Andreea Bălan (35 de ani) şi Andreea Antonescu (36 de ani) au lăsat mult în urmă certurile adolescentine de acum aproape 20 de ani.

image

Au renunţat şi la şenile, la fuste mini şi codiţe. Acum sunt elegante, rafinate, liniştite, s-au maturizat, s-au căsătorit şi au copii. Dar nu s-au uitat una pe cealaltă. Viaţa le-a adus mereu împreună. Ba chiar Bălanca e naşa fiicei Andreei Antonescu.

image
Andreea Antonescu şi Andreea Bălan, în adolescenţă, pe vremea când făceau furori cu trupa Andrè

Şi-a continuat fiecare separat cariera muzicală, însă chiar dacă pe plan profesional nu mai fac echipă, în particular se întâlnesc frecvent, se vizitează. La o astfel de întâlnire am fost martori zilele trecute. Cele două artiste au fost surprinse de paparazzi Click! ieşind de la un restaurant pescăresc din zona Herăstrău, unde au stat aproape două ore. După ce au luat prânzul, relaxate, blondele s-au îndreptat agale spre maşinile lor, povestind ca două bune prietene.

image
Acum, elegante, mature, îşi dau întâlnire la restaurant

„Dacă nu ne vedem nu e bine, dacă ne vedem, iar nu e bine. Avem o relaţie frumoasă, suntem prietene şi rude, e naşa fiicei mele. Am fost şi noi să mâncăm. Ce am vorbit sau planurile noastre de viitor le ţinem pentru noi”, a declarat Andreea Antonescu. Probabil se vor vedea şi azi, pentru a ciocni un pahar de şampanie. Asta pentru că azi, 23 iunie, Andreea Bălan împlineşte 35 de ani. La ceas aniversar, artista s-a uitat puţin în urmă, la viaţa ei, şi a mărturisit că se consideră împlinită pe toate planurile. Are un soţ care o iubeşte, două fetiţe minunate şi o carieră exact pe sufletul ei. „Pentru mine, scena e ca un drog fără de care nu pot să trăiesc. Pentru că fac lucrul ăsta de la 10 ani, la 12 ani deja eram în trupa Andrè. Şi am făcut asta încontinuu timp de 20 de ani. Singura pauză a fost cea de 4 luni, când s-a născut Clara. Nu ştiu cum e să trăieşti fără scenă şi nici nu mă interesează să fac altceva, alt gen de business. Îmi doresc să performez pentru că asta mă încarcă cu bucurie, cu serotonină, cu adrenalină, eu am nevoie să urc pe scenă ca să fiu fericită, pe mine scena mă împlineşte inimaginabil de mult”, a declarat artista pe vlogul ei. 

5 lucruri pe care nu le ştiaţi despre Andreea Bălan

image
Azi împlineşte 35 de ani
  • E o bună karatistă, având în palmares centurile albă, galbenă, portocalie şi verde.
  • A debutat la 10 ani şi a fost remarcată de Mihai Constantinescu, care a invitat-o în emisiunea pentru copii „Ba da, Ba nu”, difuzată la vremea aceea la TVR 1. Ulterior, a mai participat şi la alte show-uri pentru copii, precum “Feriţi-vă de măgăruş!”, “Abracadabra”, “Video Magazin” şi “Tip top mini top”.
  • Tatăl ei, Săndel Bălan, a îndrumat-o în carieră şi i-a compus câteva piese pe care le-a cântat la o serie de spectacole pentru copii din Ploieşti.
  • De mică s-a obişnuit cu lumina reflectoarelor şi chiar a luat lecţii de tv. „Era micuţă când a prezentat o emisiune la Ploieşti şi a făcut pregătire cu oamenii de televiziune de acolo care îi spuneau cum să se poarte, cum să stea, ce să facă în faţa camerelor de luat vederi. Şi i-au prins bine pentru mai târziu”, ne-a povestit Săndel Bălan despre unica sa fiică.
  • A cochetat şi cu actoria. În 2006, a jucat în „De ce eu?” şi „Copilul meu va fi mamă”, în care a avut ocazia să joace alături de actori de prestigiu, precum Tora Vasilescu, Şerban Ionescu, Magda Catone şi Doru Ana. 
Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
niculina stoican   facebook jpg
grasime corporala
Gigi Hadid și Kanye West
barbat cu catuse jpg
Prima corvetă pentru marina ucraineană, lansată în Turcia FOTO Facebook Olena Zelenska
image
image
image
image
carte mihai morar dan negru png
niculina stoican   facebook jpg
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp