Fetele de la Click! Models au fost la Stalingrad Laser Tag Arena, locul în care magia prinde viaţă

simeon stalpnicul png
Gabriela este un model extrem de sexyFoto: Florin Suler

Sfârșitul de săptămână bate la ușă, iar fetele de la Click! Models sunt nerăbdătoare să găsească un loc unde să se înveselească și să se relaxeze. După ce au testat mai multe locații, superbele modele s-au oprit la Club Stalingrad Laser Tag Arena, unde distracția devine un mod de viață. Aici au avut parte de experiențe noi, senzații deosebite și unice.

Atmosfera din club s-a schimbat în momentul în care domnișoarele sexy și-au făcut apariția. Bonita, Carmen, Florina, Gabriele, Geanina, Maria, Raluca şi Ramy nu au stat prea mult pe gânduri și au dat drumul petrecerii. De buna dispoziție a fetelor s-a ocupat frumoasa Armina Teodora care formează un cuplu atât în viaţa personală cât şi în afaceri cu Ştefan Mouse, noul patron al clubului Stalingrad Laser Tag Arena, cunoscut in mediul de afaceri ca manager de top.

Petrecerile de la Stalingrad Laser Tag Arena sunt “cool” pentru că au distracție cât cuprinde, iar la final vrei să nu mai pleci sau vrei să revii cât mai repede.

Imagini sexy cu fetele de la Click! Models

Maestrul fotograf, Zoltan Lorencz, şi şeful departamentului foto al celui mai citit ziar din România, Florin Şuler, le-a oferit fetelor de la Pagina 3 o ședință foto incendiară. Îmbrăcate extrem de sexy, superbele modele au făcut spectacol în fața camerei.

Make-up artistul Elena Mihalache a avut grijă ca tinerele domnișoare să arate impecabil.

Vestimentaţia fetelor a fost asigurată de Beatrice Dinu, fashion stilist.

Așa cum au constatat și frumoasele de la Click! Models, Stalingrad Laser Tag Arena este locul ideal pentru petrecerea timpului liber alături de familie și prieteni. Aici aveți posibilitatea să vă descătușați energia și să eliberați tensiunea în plin amuzament și distracție, dezvoltându-vă și abilitățile sau aptitudinile de "războinic".

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
Bucuresti furtuna ploaie romania FOTO Shutterstock
Razboi Rusia Ucraina FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Shakira foto facebook Shakira
image png
cub cucu de la NT png
kim kardashian jpeg
Reghe alături de invitați FOTO Instagram
reghecampf si anamaria prodan