Fetele de la Click! Models şi-au etalat trupurile sexy într-un club


    Mihaela una dintre cele mai sexy modelefoto: arhiva personala
Mihaela una dintre cele mai sexy modelefoto: arhiva personala

Când e vorba de distracţie nimic nu le stă în cale superbelor modele de la Click! Models. Zilele trecute, fetele au luat cu asalt clubul Bellagio unde s-au distrat până noaptea târziu, dar s-au bucurat şi de o şedinţă foto incendiară.

Aşa cum probabil foarte multă lume a constatat, Bellagio Club este una dintre cele mai exclusiviste locaţii din Bucureşti, un loc veritabil de distracţie, socializare, un mozaic artistic vibrant, care vă permite intrarea într-o lume a bunului gust, o lume a distracţiei fără limite.

Gazda acestui eveniment a fost simpaticul manager Felix Gheorghiu, care le-a asigurat fetelor tot confortul de care aveau nevoie pentru a se simţi perfect şi pentru a rămâne cu amintiri plăcute.

Domnişoarele de la Click! Models, Angy, Ioana, Mihaela, Lucy, Oana şi Xandra Alexa, împreună cu maestrul fotograf Zoltan Lorencz, make-up artist Elena Mihalache şi nu în ultimul rând Florin Şuler, şeful departamentului foto de la ziarul Click!, ziarul numărul 1 din România, au făcut spectacol în clubul Bellagio.

Iată cele mai hot imagini cu fetele de la Click! Models

Îmbrăcate în lenjerie intimă sexy, superbele modele au savurat fiecare moment petrecut în club. La sfârşitul petrecerii frumoasele domnişoare au recunoscut că au trăit una dintre cele mai frumoase experienţe şi au promis că se vor întoarce curând.

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
Wednesday Addams dance jpg
prater jpg
judecator gabriel apostol foto master chef jpg
image
image
image
image
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Risa Hirako jpg
Avionul lui Elvis Presley png
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg