Fetele din trupa Heaven primesc pachet de acasă

Ultima actualizare:

    Solista şi sora ei Roxana au aşteptat o jumătate de oră în autogara Obor
Solista şi sora ei Roxana au aşteptat o jumătate de oră în autogara Obor

Asemenea studenţilor din provincie, care stau la cămin, Adina şi Roxana, de la trupa Heaven, obişnuiesc să-şi aştepte pacheţelul la autogară. Surorile şi-au burduşit portbagajul cu două genţi cu mâncare, tocmai de la Vaslui.

Îşi cumpără haine scumpe, frecventează restaurante de lux, conduc maşini de firme, dar iată că Adina şi Roxana au renunţat, în urmă cu două zile, la statutul de vedetă şi s-au dus la autogară, să aştepte pachetul de la părinţi.

Îmbrăcate cuminţel, cu cizme lungi şi paltoane negre, până la genunchi, surorile Postelnicu au fost surprinse de fotoreporterii site-ului emulte.ro chiar la ieşirea din autogara Obor.

De teamă să nu piardă pachetele trimise de mama lor, tocmai de la Vaslui, solistele au ajuns cu mai bine de jumătate de oră înainte să vină microbuzul.

Extrem de încântate, Adina şi Roxana au ridicat două genţi, burduşite cu borcane şi cratiţe cu fel de fel de bunătăţi moldoveneşti, ca să le ajungă cel puţin o săptămână şi le-au îndesat în portbagaj. Asta nu înseamnă că cele două soliste de la Heaven sunt leneşe, numai că nimic nu se compară cu mâncarea de la mama de acasă.

Şi Pătruleasa a făcut la fel

Simona Pătruleasa şi soţul ei, Sabin Ivanof, au fost surprinşi cu doar câteva zile înainte de Sărbătorile Pascale, la autogara Militari. Cea care le-a trimis bunătăţi este mama Simonei, care locuieşte la Râmnicu Vâlcea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net