Feţele durerii la înmormântarea singurului fiu al lui Nelu Ploieşteanu

simeon stalpnicul png
Cântăreţul avea chipul brăzdat de lacrimi; Elena s-a despărţit cu greu de Mihăiţă, pe care îl alinta ”bibeloul meu”Foto: Click!

Momente extrem de grele, ieri, pentru familia ”Regelui muzicii lăutăreşti”, Nelu Ploieşteanu (67 de ani). Cântăreţul şi soţia lui, Elena, s-au despărţit cu greu de fiul lor, Mihăiţă, care s-a stins din viaţă sâmbătă, la doar 32 de ani. Cei doi părinţi erau, în ziua înmormântării, un monument de suferinţă.

După slujba religioasă ţinută de mai mulţi preoţi la Biserica Străuleşti, trupul neînsufleţit al lui Mihăiţă, fiul lui Nelu şi al Elenei Ploieşteanu, a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni.  Înmormântarea a avut loc, în jurul orele 14.00, la Cimitirul Străuleşti 2, de la periferia Capitalei, unde celebrul cântăreţ şi soţia lui au fost aduşi de un prieten, cu un taxi. Sicriul s-a aflat într-o limuzină mortuară, acoperită cu mai multe coroane de flori, pe care erau scrise mesaje emoţionante.

Băiatul a murit la 32 de ani

Tragica poveste a lui Mihăiţă, care suferea de tetrapareză spastică, a înduioşat întreaga ţară, astfel că la cimitir au fost nu numai rudele şi prietenii lui Nelu, ci şi alte zeci de persoane, venite  să-i consoleze pe îndureraţii părinţi.

simeon stalpnicul png

Îmbrăcaţi în haine cernite, conform tradiţiei, pe chipul lui Nelu şi al Elenei se putea citi imensa durere de a se despărţi de fiul lor, pe care l-au iubit şi l-au îngrijit cu atâta dragoste, vreme de 32 de ani, şi pe care îl alintau ”bibeloul nostru”. Ţi se rupea inima să auzi strigătul de durere al Elenei Ploieşteanu: „Mihăiţă, dragostea mea, unde te duci? Unde te duci, iubirea mea? Ce mă fac eu fără tine, viaţa mea?”.  Rudele solistului au împărţit pachete cu mâncare.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
meghan markle jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis  jpg
reghe corina caciuc jpeg
Kristalina Georgieva IMF jpg
Atac nuclear
image
image
image
image
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg