Fetele lui Bogdan Talaşman i-au moştenit talentul. Alături de ce actori au debutat pe marele ecran

image
Bogdan Talaşman, cu fiicele sale, Ioana şi cu Maria

Actorul din serialul de comedie „Tanti Florica”, difuzat de Pro TV, care a slăbit peste 50 de kilograme, a devenit coleg în lumea cinematografiei cu fiicele lui, Ioana (9 ani) şi Maria (10 ani), ele moştenind talentul artistic al lui Bogdan Talaşman (48 de ani).

Puştoaicele şi-au făcut deja debutul pe marele ecran, în lungmetrajul „Zavera”, regizat de Andrei Gruzsniczki, în care interpreteză rolul fiicelor protagoniştilor Dorian Boguţă şi Ioana Flora. La premiera filmului, fetele au venit însoţite de celebrul lor tată şi le-au mărturisit celor prezenţi că sunt la primul proiect de acest fel şi că îşi doresc să mai joace şi în alte filme şi seriale pentru că nu le este greu de loc să intre în pielea unor personaje imaginare.

Bogdan Talașman a slăbit 50 de kg

În 2012, când filma pentru sitcom-ul „Tanti Florica” (PRO TV), actorul cântărea 138 de kilograme, iar acum a ajuns să-l sufle vântul. Decizia de a slăbi a venit brusc şi, cu multă ambiţie, Bogdan Talaşman şi-a atins ţelul propus.

„M-am chinuit foarte mult, timp de un an. M-am apucat de sport şi am ţinut regim după capul meu, mai mult m-am înfometat. Şi am dat peste 50 de kilograme jos”, ne-a mărturisit actorul, în urmă cu ceva vreme.

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Andrei Kartapolov FOTO Profimedia jpg
Percheziţii domiciliare într-o amplă operaţiune cu 27 de suspecţi şi 100 victime nemţi la Vâlcea - fraude informatice Foto DIICOT
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg