Fetele lui Pepe s-au n─âscut cu stea ├«n frunte. Semn divin pentru Maria ┼či mezina Rosa

image
Pepe ┼či Raluca mai au o feti┼ú─â, Maria, care pe 15 august va ├«mplini trei ani

Bucurie mare în familia lui Pepe! Ieri, solistul a devenit tată pentru a doua oară, soţia lui, Raluca, aducând pe lume o fetiţă care va fi botezată Rosa Alexandra. Artistul este fericit pentru că ambele lui fetiţe sunt născute în zile de sărbătoare, iar preoţii spun că vor fi ocrotite toată viaţa.

Emo┼úii c├ót casa pentru Pepe (35 ani) ┼či so┼úia lui, Raluca (22 ani), care a n─âscut ieri al doilea copil chiar ├«n Duminica Floriilor. Noi i-am ├«nso┼úit la maternitatea privat─â din zona Victoriei, unde cuplul ┼či-a f─âcut apari┼úia ├«n jurul orei 8.00, opera┼úia de cezarian─â fiind programat─â pentru ora 10.00. Erau ferici┼úi ┼či ner─âbd─âtori s─â-┼či cunoasc─â feti┼úa, a┼ča c─â au fost zg├órci┼úi cu declara┼úiile.

Bucuria a fost dubl─â pentru cei doi p─ârin┼úi, c─âci ├«n popor se spune c─â bebelu┼čii veni┼úi pe lume ├«n zile de s─ârb─âtoare vor avea noroc toat─â via┼úa. ┼×i prima feti┼ú─â a cuplului s-a n─âscut ├«ntr-o zi de mare ├«nsemn─âtate pentru credincio┼čii ortodoc┼či, la 15 august, de Sf├ónta Maria Mare.

ÔÇŁCopilul este binecuv├óntarea lui Dumnezeu. ┼×i ├«n a┼čteptarea sfintei taine a botezului ├«l rug─âm pe bunul Dumnezeu s─â-l ocroteasc─â cu s─ân─âtate sufleteasc─â ┼či trupeasc─â. Faptul c─â un copil este n─âscut ├«ntr-o zi de mare praznic ├«mp─âr─âtesc, chiar de ziua Floriilor, e o bucurie duhovniceasc─â ├«n plusÔÇŁ, ne-a declarat preotul paroh Emil C─âr─âmizaru, de la Biserica Sf. Gheorghe Nou din Capital─â.

Cea de-a doua feti┼ú─â a lui Pepe ┼či a Raluc─âi, Rosa Alexandra, a venit pe lume la ora 10.58 ┼či a primit nota maxim─â la na┼čtere. Bebelu┼čul a avut o greutate de 3,490 de kilograme ┼či 51 de centimetri.

Pepe a asistat la na┼čterea micu┼úei ┼či a filmat integral marele eveniment, a┼ča cum a procedat ┼či la venirea pe lume a Mariei, care va ├«mplini 3 ani ├«n var─â.

image
Pepe ┼či Raluca mai au o feti┼ú─â, Maria, care pe 15 august va ├«mplini trei ani
1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
Katie Washbourne jpg
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
roland stanescu jpg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg