Fetele lui Pepe s-au născut cu stea în frunte. Semn divin pentru Maria şi mezina Rosa

image
Pepe şi Raluca mai au o fetiţă, Maria, care pe 15 august va împlini trei ani

Bucurie mare în familia lui Pepe! Ieri, solistul a devenit tată pentru a doua oară, soţia lui, Raluca, aducând pe lume o fetiţă care va fi botezată Rosa Alexandra. Artistul este fericit pentru că ambele lui fetiţe sunt născute în zile de sărbătoare, iar preoţii spun că vor fi ocrotite toată viaţa.

Emoţii cât casa pentru Pepe (35 ani) şi soţia lui, Raluca (22 ani), care a născut ieri al doilea copil chiar în Duminica Floriilor. Noi i-am însoţit la maternitatea privată din zona Victoriei, unde cuplul şi-a făcut apariţia în jurul orei 8.00, operaţia de cezariană fiind programată pentru ora 10.00. Erau fericiţi şi nerăbdători să-şi cunoască fetiţa, aşa că au fost zgârciţi cu declaraţiile.

Bucuria a fost dublă pentru cei doi părinţi, căci în popor se spune că bebeluşii veniţi pe lume în zile de sărbătoare vor avea noroc toată viaţa. Şi prima fetiţă a cuplului s-a născut într-o zi de mare însemnătate pentru credincioşii ortodocşi, la 15 august, de Sfânta Maria Mare.

”Copilul este binecuvântarea lui Dumnezeu. Şi în aşteptarea sfintei taine a botezului îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-l ocrotească cu sănătate sufletească şi trupească. Faptul că un copil este născut într-o zi de mare praznic împărătesc, chiar de ziua Floriilor, e o bucurie duhovnicească în plus”, ne-a declarat preotul paroh Emil Cărămizaru, de la Biserica Sf. Gheorghe Nou din Capitală.

Cea de-a doua fetiţă a lui Pepe şi a Ralucăi, Rosa Alexandra, a venit pe lume la ora 10.58 şi a primit nota maximă la naştere. Bebeluşul a avut o greutate de 3,490 de kilograme şi 51 de centimetri.

Pepe a asistat la naşterea micuţei şi a filmat integral marele eveniment, aşa cum a procedat şi la venirea pe lume a Mariei, care va împlini 3 ani în vară.

image
Pepe şi Raluca mai au o fetiţă, Maria, care pe 15 august va împlini trei ani
Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
zodiac 600x400 jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Roger E  Mosley car crash jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
cub andreea mantea animat gif