Fetele lui Vadim Tudor susțin că primesc semne de dincolo de la tatăl decedat

Ultima actualizare:

    Fetele lui Corneliu Vadim Tudor resimt și acum pierderea tatăluiFoto: captură Teo Show
Fetele lui Corneliu Vadim Tudor resimt și acum pierderea tatăluiFoto: captură Teo Show

În 14 septembrie se împlinește un an de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, așa că în 10 septembrie, fiicele politicianului și soția lui i-au făcut pomenirea la o biserică din București. Cele trei femei rămase singure se simt descumpănite și lipsite de orice fel de ajutor.

Fiicele fostului lider PRM au mers luni, 12 septembrie, la "Teo Show", unde au negat că au vândut lucrurile personale ale "Tribunului" și au susținut sus și tare că nu vor face acest lucru niciodată. “Avem o casă, o mașină și anumite obiecte de valoare. Niciodată nu s-ar vinde la valoarea lor reală și nu vrem să le vindem”, au spus Eugenia și Lidia atunci când Teo Trandafir le-a spus că l-a auzit pe Vdaim că se mândrea că are obiecte de artă de 2 milioane de euro.

Fiicele politicianului îl văd deseori în vis pe tatăl lor: "Eu și mama îl visăm cel mai mult, dar și preotul care i-a făcut toate slujbele și care i-a fost bun prieten", a spus Eugenia, care consideră că aparițiile din vis sunt semne.

"Eram la Mănăstirea Curtea de Argeș și l-am văzut că ieșea cu Jeni de mână. Eu rugam să se dea lumea la o parte ca să apuc și eu să-l prind de mână. La începutul lui iulie am visat că eram la el la mormântul împodobit cu panglici tricolore și am văzut numărul 18 format din ele. La 18 zile de la acest vis trebuia să plecăm în vacanță și ne-am gândit că poate fi un semn rău, dar am mers mai departe. În 1.08, a murit Regina Ana, iar protul Cărămizaru ne-a spus că a vista că tata îi spunea spunea că așteaptă musafiri la masă", a mai povestit fiica cea mare.

Mai mult, în timpul operației de peritonită a mezinei, în casa familiei a intrat un porumbel de un alb imaculat, simbol al Sfântului Duh și al îngeruuil păzitor. Fetele au luat această întâmplare ca un semn că totul va merge bine în timpul operației, un simbol trimis de părintele lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net