Fetiţa de un an a Amaliei Enache, plimbată prin toată lumea! Unde se distrează acum

Ultima actualizare:

    Amalia Enache a devenit mămică de fetiţă vara trecută  foto: arhiva personală
Amalia Enache a devenit mămică de fetiţă vara trecută foto: arhiva personală

Dacă ar fi să o întrebăm pe Amalia Enache ce altceva îi mai face plăcere fetiţei ei în afara jucăriilor, sigur ne-ar răspunde că şi călătoriile sunt pe lista preferinţelor. Alma a fost plimbată de mică şi deşi celebra ei mamă a avut emoţii la început, acum nu mai are acest stres. Ştirista se urcă în avion cu Alma şi pleacă peste tot. Ultima destinaţie bifată este una pe harta Europei, În Italia, unde încă se află.

Amalia Enache (40 de ani) a obişnuit-o de mică pe Alma cu plimbările şi nu ne referim la cele scurte, de doar câteva ore. Vedeta a zburat la mii de kilometri distanţă, tocmai în Argentina când fetiţa ei avea doar cinci luni. A stat acolo o lună şi jumătate şi când a revenit pe pământ românesc a pornit din nou la drum. A vizitat câteva locuri din ţară, a mers în vizită la bunici, ca mai apoi să facă din nou o ieşire în străinătate. Vedeta a ales Barcelona, iar recent Toscana. 

Amalia Enache şi fetiţa ei, Alma, sunt în Italia
Amalia Enache şi fetiţa ei, Alma, sunt în Italia

Deşi ştirista era dependentă de meseria ei de când a născut, ea şi-a schimbat priorităţile, aşa că a anunţat de la început că nu ştie când se va întoarce pe sticlă. "Îmi doresc ca atunci când mă întorc la ProTV fetiţa mea să fie deja bine înfiptă pe picioarele ei. E un timp acum pe care mi-am promis, încă înainte ca ea să vină pe lume, că am să i-l dedic ei în întregime. Cred că are legătura mai degrabă cu maturitatea mea, decât cu timpurile. Probabil că altfel aş fi judecat dacă eram la început de carieră, aş fi avut frici în legătură cu o pauză prea lungă, poate aş fi simţit chiar nevoia să fac şi altceva în acest timp în afară de creşterea copilului", spunea Amalia Enache. Prezentatoarea are o carieră de 20 de ani în televiziune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net