Fetiţa Dianei Bart, pe podiumul unui festival de modă

image
Diana Bart pe podium alături de MayraFoto: arhivă personală

Copii de sportivi şi de vedete tv au făcut senzaţie pe podiumul de modă. Cea de-a 31-a ediţie a festivalului Bucharest Fashion Weeks-a încheiat duminică cu o prezentare de modă inedită dedicată celor mici, care au îmbrăvat hăinuţe din colecția ”Fashion Kids” by Adela Diaconu.

Defilarea de modă adresată celor mici a adus pe podium copii de sportivi, vedete, mini vedete talentate din muzică, sport și showbiz. Toți copiii din prezentare excelează în diverse domenii precum sport, arte și muzică. Julianne, fetiță eroului de la Sevilla, Helmuth Duckadam, a debutat pe podiumul de modă la Bucharest Fashion Week în aplauzele publicului.

image
Diana Bart, o mămică fericită

Ce copii de vedete au defilat pe podium

Ea a avut colegi de scenă copiii altor vedete din showbizul românesc. Este vorba despre Mayra, fetiţa Dianei Bart, Petra, cea a lui Mădălin Ionescu şi Cristina Șișcanu, a Iannei Novac sau Bella Victoria Margot, micuţa Gabrielei Cristea şi Tavi Clonda. Nu în ultimul rând, și-a făcut debutul în lumea modei și a defilat pe podium Vasilică, un băiețel extrem de talentat de la casă de copii ''Gloria Angeli'' din Brașov.

image
Adela Diaconu (dreapta), alături de copiii vedetelor din prezentarea de modă

Colecția de haine pentru copii conține piese în tendințe pentru micuți, confecţionate din materiale elegante și confortabile, cu un accent deosebit pe  detalii. Așa cum am mai precizat, paleta cromatică este vie, în ton cu dorințele copiilor mai mari și mai mici.

Citeşte şi:

Diana Bart: «Ţin foarte mult să-mi cresc fata fără bone»

Cât de sănătos mănâncă fetiţa Dianei Bart!

FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
Dorian Popa
FotoJet (1) jpg
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image jpeg
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg
cristina rus accident 2 JPG