Fetiţa Elenei Băsescu, sărbătorită separat de părinţi! Sofia Anais a împlinit 5 ani

Sofia Anais a fost sărbătorită două zile la rând
Sofia Anais a fost sărbătorită două zile la rând

Copiii Elenei Băsescu şi ai lui Bogdan Ionescu s-au obişnuit cu ideea că părinţii lor nu mai formează un cuplu. Micuţii petrec vacanţele pe rând cu cei doi şi aşa s-a întâmplat şi la aniversarea de cinci ani a Sofiei Anais. Tatăl i-a oferit un cadou şi un tort la restaurant, vineri seară, iar sâmbătă a fost rândul mamei să o felicite pe fetiţa ei. Elena i-a pregătit şi ea un moment festiv şi un alt tort, însoţit de urări.

Sofia Anais este o fetiţă răsfăţată de părinţi, doar că nu se mai poate bucura ca înainte de atmosfera de familie. Micuţa a împlinit 5 ani, iar pentru ea petrecerea a început de vineri seara. Tatăl ei a ţinut să meargă la restaurant cu ea şi cu Traian jr, iar la final să-i cânte "la mulţi ani" şi să sufle în lumânările aşezate pe un tort ornat cu frişcă. Sâmbătă, Sofia a fost din nou în centrul atenţiei.


    Sofia Anais a fost sărbătorită două zile la rândfoto: captură video
Sofia Anais a fost sărbătorită două zile la rândfoto: captură video

De data aceasta acasă, unde mama ei i-a adus un alt tort, însoţit de baloane cu personajele ei preferate din desene animate. Alături de Sofia s-a aflat şi surioara ei de doar trei luni, Anastasia, copil pe care Elena Băsescu îl are cu noul ei iubit, Cătălin Tomata.

simeon stalpnicul png

Elena Băsescu s-a separat de Bogdan Ionescu, tatăl celor doi copii ai săi, în toamna anului 2016. După divorț, fiica cea mică a fostului președinte al țării s-a mutat alături de cei mici, Sofia Anais (5 ani) și Traian Junior (3 ani), într-un apartament. Elena spune că este o mamă tipică, își duce fiica la o grădiniță de stat în drum spre serviciu, iar seara îi ia pe cei doi copii de la părinții ei. Actualul iubit al Elenei Băsescu, Cătălin Gheorghe, zis Tomată, este cu zece ani mai tânăr decât fiica fostului președinte, dar și-a asumat fără rezerve rolul de tată pentru frații Anastasiei. la fel a făcut şi actuala iubită a lui Bogdan Ionescu. Maria Grigoriu a petrecut în această vară pentru al doilea an consecutiv pe litoral cu Sofia şi Traian jr.  

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
Hagi, Getty jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi