Fetița lui Jojo a furat inimile internauților. Ce imagine înduioșătoare a publicat vedeta

Ultima actualizare:
Jojo și fiica ei au o relație foarte specială
Jojo și fiica ei au o relație foarte specială

Jojo a publicat o fotografie absolut emoționantă pe rețelele de socializare, alături de un mesaj care i-a sensibilizat mult pe prietenii ei virutali. Vedeta are o relație foarte bună cu cei doi copii ai ei și întreprind diverse activități împreună alături de Paul Ipate, soțul actriței.

Concurenta de la Asia Express și-a emoționat fanii cu o fotografie alături de fetița ei. Imaginea publicată pe Instagram a strâns mii de like-uri, dar și mesaje de apreciere. Vedeta a dezvăluit și care este cea mai mare plăcere a Zorei.


    Jojo și fiica ei au o relație foarte specialăFoto Instagram
Jojo și fiica ei au o relație foarte specialăFoto Instagram

„Cea mai mare plăcere a Zorei este sa bată palma sau mai nou, pumnul. Acum avem conversații în toată regula. Înțelege orice și îmi răspunde în propoziții așa de frumos alcătuite încât îmi vine să o mănânc! În perioada asta jucaria ei favorită e o umbrelă cu ponei pe care o tot poartă prin casa in timp ce canta ”rain, rain, go away”. Achim a început să se joace cu ea și sunt foarte drăguți când se ascund prin casa sau aleargă împreună. Cel mai fain joc al lor e taxiul: Achim o ia pe Zora din stație pe motorul ei de plastic și o plimbă peste tot în lume. #ZoraIpate #AchimGrama”, a scris Jojo pe contul de socializare.

Jojo a ținut un jurnal pentru copiii ei în Asia Express

Jojo a plecat de acasă cu gândul că Asia Express va fi experiența vieții ei și a vrut de la început să nu uite nimic din ce se întâmplă acolo. Acesta este motivul pentru care actrița a ținut un jurnal încă din prima zi când a pornit pe Drumul Elefantului.

Mai presus de orice, vedeta și-a dorit ca toată această poveste să ajungă și la copiii ei, aceștia să afle toate peripețiile prin care părinții lor au trecut la capătul lumii.

„Este un jurnal în care am scris cum am simțit noi fiecare experiență trăită cu localnicii și unul cu altul zi de zi, departe de țară și de copii. În aceste pagini descriu parcursul spiritual al calătoriei noastre, care a fost primul nostru gând atunci când am pornit spre India. Mă bucur că Achim îl va citi, mai ales că este la vârsta potrivită pentru asta. El e foarte pasionat de jurnale în această perioadă. Tocmai a terminat de citit seria «Jurnalul unui puști». Sunt convinsă că va fi extrem de încântat să citească despre peripețiile noastre în Asia Express în paginile jurnalului meu”, a declarat Jojo.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net