Fetița Mădălinei Ghenea, aniversată ca o prințesă. Micuța Charlotte împlinește un an

simeon stalpnicul png
Fiica Mădălinei Ghenea împlinește un an miercuri, 4 apriliefoto: arhivă personală/Instagram

Sărbătoare mare în familia Ghenea-Stratan. Mădălina și milionarul Matei au petrecut în cinstea fetiței lor care va împlini miercuri, 4 aprilie, un an. Părinții i-au organizat o petrecere demnă de basme.

În urmă cu un an, pe 4 aprilie, Mădălina Ghenea devenea mamă pentru prima oară. Într-o maternitate privată din București, frumoasa actriță a adus pe lume o fetiță de nota zece, iar cu acest eveniment închega relația cu bogătașul Matei Stratan, de care s-a îndrăgostit nebunește. Iată că timpul a trecut, Charlotte a făcut primii pași, iar miercuri va împlini un an.

Părinții ei au sărbătorit-o în avans, așa că luni au făcut o petrecere impresionantă în curtea palatului lor. Mădălina și Matei s-au îmbrăcat foarte elegant pentru această ocazie. El la costum și cravată aurie, ea într-o rochie superbă albă, cu broderie în partea de sus, la care a accesorizat o pălărie cu pene și pantofi scumpi.

simeon stalpnicul png
Fiica Mădălinei Ghenea, sărbătorită ca o prințesăfoto: arhivă personală/Instagram

simeon stalpnicul png
Matei Stratan și Mădălina Ghenea au făcut pace de dragul fiicei lorfoto: arhivă personală/Instagram

Lola, așa cum este alintată micuța Charlotte, cel mai bogat bebeluș din România, a purtat o rochiță de prințesă, cu un pulovăraș roșu și pantofiori cu baretă în aceeași culoare. ”La mulți ani, Lola mea! În urmă cu un an, cu câteva minute înainte de miezul nopții tu ai venit, gălăgioasă și plină de viață, cea mai fericită, iubită furtună. Niciodată să nu încetezi să râzi, dragostea mea, promite-mi că vei avea întotdeauna zâmbetul acesta mare pe fața ta”, a scris Mădălina, pe Instagram.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
FotoJet jpg
Zalomir2 jpg
Materiale de construcție achiziționate cu CEC-uri fără acoperire
image
image
image
image
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png
colaj loredana groza jpg
colaj silvia dumitrescu jpg