Fierbinte! Laura Cosoi gătește doar în sutien

Ultima actualizare:
Laura Cosoi, sexy în bucătărie
Laura Cosoi, sexy în bucătărie

Laura Cosoi și-a împlinit în sfârșit un vis mai vechi. După un an de tatonări, eșecuri și planuri date peste cap, actrița a lansat show-ul culinar ”Vertical Taste”. Publicul țintă? Evident, femeile! Dar, intenționat sau nu, Laura a lăsat ușa bucătăriei deschisă și pentru bărbați, ademenindu-i cu un detaliu sexy.

Fostă vedetă a serialului ”La bloc”, dansatoare talentată și actriță de teatru, Laura Cosoi și-a adăugat în CV, de joi, 31 martie, o nouă competență: bucătăreasă cu propriul show culinar.

Laura și-a lansat serialul de cooking pe propriul canal de Youtube, iar primul episod a fost dedicat unui preparat exotic, somon în sos Teriyaki.

”De multă vreme mi-am propus să lansez un serial de cooking pe canalul meu de YouTube. Cred că a trecut aproape un an de când mi-am trasat primele schițe, de când mi-am notat primele idei în agendă. Am avut în vedere muuulte scenarii, care mai de care mai sofisticate, idei de locații deosebite, retete întortocheate. Dar cu timpul, mi-am dat seama că vreau să pornesc cu începutul. Așa cum se întâmplă în viață, este important să nu sari peste etape. Așadar, după mai bine de un an, m-am mobilizat și, între repetițiile pentru spectacole de teatru, ședințe foto, filmări, cursuri, întâlniri, am filmat primele episoade!”, a scris laura pe blogul personal.

Un studio intim, culori deschise, electrocasnice de ultimă generație, zeci de recipiente pentru condimente, o bucătăreasă frumoasă, cu o coroniță de prințesă pe cap și un detaliu fierbinte.


    Laura Cosoi, sexy în bucătăriefoto: captură
Laura Cosoi, sexy în bucătăriefoto: captură

La prima vedere, Laura a lăsat impresia că nu vrea să mizeze pe calitățile ei fizice pentru a-și promova emisiunea. Însă cei care s-au lăsat seduși de prima rețetă propusă de fosta vedetă PRO Tv au avut o surpriză sexy aproape de finalul emisiunii, când Laura s-a aplecat să scoată somonul din cuptor.

Se pare că singurul accesoriu vestimentar purtat pe sub șorțul gri de bucătar a fost un sutien de culoarea pielii.

image
image
image
image
image
image
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png