Fiica Andei Călugăreanu a ajuns la fundul sacului. Ce buget are pentru Paște

Ultima actualizare:

    Ioana Tufaru, alături de fiul ei, care a ajuns la vârsta grădinițeifoto: arhiva Click!
Ioana Tufaru, alături de fiul ei, care a ajuns la vârsta grădinițeifoto: arhiva Click!

Ioana Tufaru (39 de ani), fiica regretaților artiști Ioana Călugăreanu și Dan Tufaru, își duce traiul de pe o zi pe alta. Ba, mai mult, a ajuns să supraviețuiască și din mila apropiaților. Contactată de Click!, Ioana ne-a spus că bugetul pentru masa de Paște este mic, de doar 150 de lei, în timp ce alte vedete cheltuiesc sute de euro.

Ioana nu are un loc de muncă, primește doar un ajutor social de aproximativ 600 de lei, iar iubitul ei, Ionuț, muncește la o firmă la salubrizare, pe un salariu de 1.450 de lei, plus bonuri de masă. Cum cheltuielile casei, dar și cu fiul lor, Luca, în vârstă de doi ani și jumătate, sunt mari, ea de-abia a reușit să pună deoparte ceva bănuți, pentru Sărbătorile Pascale.

Fiica Andei Călugăreanu ne-a povestit ce anume va pune pe masă, din cei 150 de lei programați. “Așteptăm Paștele ca orice creștin, dar nu o să mergem nicăieri, o să stăm acasă. M-am gândit să fac pentru Ionuț și Luca 20 de ouă roșii, 40 de sarmale și 30 de ouă umplute, un cozonac, o sticlă de vin. Am noroc că eu nu mănânc foarte mult de când am inelul ăla gastric cu care am reușit să slăbesc 30 de kilograme din luna octombrie”, a declarat Ioana Tufaru pentru Click!

Ea ne-a vorbit și despre fiul ei, de care are grijă ca de ochii din cap. “Pe Luca trebuie să îl dăm la grădiniță, o să mă duc după Paște să văd dacă mai sunt locuri, dacă nu, o să îl dăm la anul”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
Banner Dinu Maxer Miss Plajă
banner Julia Jianu png
Coca Andronescu
Emil Cioran jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net