Fiica Andreei Esca, nemulțumită de viața de student la Londra. Ce regretă Alexia

Ultima actualizare:
Alexia regretă că trebuie să stea departe de iubitul ei, Mario Fresh
Alexia regretă că trebuie să stea departe de iubitul ei, Mario Fresh

Dacă vi s-a părut că o vedeți cam des pe Alexia, fiica Andreei Esca, în România, deși ea învață la Londra, ei bine, nu v-ați înșelat. Alexia nu e deloc încântată de viața de student în Anglia și profită de fiecare moment liber pentru a se întoarce în țară, la familia și, mai ales, Mario Fresh, iubitul ei.

Mama Andreea Esca a confirmat incompatibilitatea fiicei ei cu orașul în care este studentă. ”Toamnă. Back to school și pentru mine, care m-am dus cu Alexia la Londra să o reinstalez pentru noul an școlar. Aceleași discuții despre cum și-ar dori să existe școala la care merge ea în România, pentru că nu-i place în Anglia, unde nu sunt iubitul și prietenii ei, «lumea e rece și la fel și vremea, mâncarea proastă, distracția scumpă și străzile unsafe»”, a scris vedeta Pro TV pe Alistmagazine.ro.


    Alexia regretă că trebuie să stea departe de iubitul ei, Mario Freshfoto: arhivă personală
Alexia regretă că trebuie să stea departe de iubitul ei, Mario Freshfoto: arhivă personală

Alexia este deja în anul II de facultate în Anglia, la University For the Creative Arts, unde studiază marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei. Puștoiaca de 19 ani, pasionată de modă și de dansul sportiv, autoarea unui vlog popular și, mai nou, cântăreață de hip-hop, nu s-a acomodat deloc la Londra. Lucru vizibil pe rețelele sociale, unde Alexia nu dezvăluie mai nimic din viața ei londoneză.

Andreea Esca nu-și pierde însă speranța că fiica ei va începe să vadă, la un moment dat, și avantajele faptului d ea fi student la Londra. ”Eu îmi continui însă teoria despre «nu e OK să generalizezi, există oameni și lucruri bune și rele peste tot, e o țară plină de istorie, de cultură și de artă, este ceea ce ai nevoie la vârsta asta, te pregătește bine pentru viitor, indiferent unde va fi acesta bla, bla, bla».”

Alexia, implicată în afacerea cu cosmetice a familiei

Fiica Andreei, Alexia, deja un nume cunoscut în mediul online, este implicată în afacerea cu cosmetice a familiei Esca-Eram. Ea a lansat în această primăvară primul său ruj. Este vorba despre un produs lichid mat, care costă 49,9 lei şi îi poartă numele.  

”Alexia a ales textura, culoarea, parfumul, modelul, ambalajul, designul, totul… Așa a apărut Matte Liquid Lipstick Alexia – un ruj lichid mat foarte rezistent, care nu migrează, care nu usucă buzele, care are o formulă excelentă”, spuneau reprezentanţii companiei de cosmetice la momentul lansării. 

Citește și:

Cât de sexy este fiica Andreei Esca în costum de baie! Alexia petrece în Mykonos, iubitul ei e în Costineşti

Alexia Eram, cerută de soție în fața a 16 cameramani. Mario Fresh: „Nici măcar nu se așteaptă la așa ceva!”

image
image
image
image
image
image
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
   Camelia Potec (41 de ani) se bucură din plin de ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini
image
actualitate.net