Fiica Andreei Esca și iubitul au stat numai buză-n buză de Sărbători!

simeon stalpnicul png
Fotografii: arhiva personala

Nimic nu poate fi mai frumos decât dragostea adolescentină, mai ales dacă are şi binecuvântarea părinţilor. Alexia Eram, fiica de 16 ani a Andreei Esca, este amorezată-lulea de simpaticul Mario Fresh, solistul “adoptat” de Alex Velea. De Crăciun, “cuscrii” au petrecut împreună, iar copiii au stat numai buză-n buză.

Vara trecută, Cupidon a avut treabă şi cu adolescenţii VIP, nu doar cu adulţii. În august i-a săgetat pe Alexia Eram (16 ani) şi pe Mario Gălăţanu (17 ani), pe numele lui de scenă Mario Fresh, iar de atunci cei doi tineri ne încântă cu iubirea lor molipsitoare. Ea - elevă la Liceul Francez “Anna de Noailles” din Capitală, el - solist la început de drum, sfătuit şi sprijinit de experimentatul Alex Velea, tinerii fac o pereche minunată şi nu se feresc să o arate. Pe reţelele de socializare îşi fac declaraţii de dragoste siropoase, pun fotografii cu gesturi tandre şi cu sărutări, iar toate, absolut toate, primesc câte un like (n.r. apreciere) de la mami Andreea Esca (44 de ani), şi ea foarte activă în lumea virtuală. “Te iubesc”, “Îndrăgostit de tine”, “Iubita mea”, “Tu mă faci fericit” sunt doar câteva dintre mesajele pe care Mario i le transmite Alexiei, poreclită Lexişor. 

simeon stalpnicul png
Mario și Alexia, în tandreţuri pe sanie

Mai mult, dovezile de amor nu se opresc aici. De la o vreme, Alexia şi Mario au început să se îmbrace la fel, dorind să transmită tuturor că se consideră suflete-pereche. Au bocanci la fel, hanorace negre, cu mesaje, jeanşi negri, rupţi în genunchi, dar şi geci asemănătoare. Psihoterapeutul Keren Rosner a explicat pentru Click! de ce unele cupluri de vedete aleg să se îmbrace identic.

simeon stalpnicul png

“Unii simt nevoia să demonstreze ostentativ armonia relaţiei de cuplu. Vestimentaţia identică poate să fie un mesaj că nimic şi nimeni nu poate să despartă o relaţie aşa profundă şi sudată, ceea ce de fapt ascunde nesiguranţă. Pare un comportament ce ţine de convingeri imature. Nu sunt gemeni care să se îmbrace identic, sunt parteneri de cuplu, ceea ce implică maturitate, libertate de alegere şi păstrarea identităţii”, a declarat specialistul pentru Click!

simeon stalpnicul png
Familiile tinerilor, reunite de Sărbători

Dovadă că amorul dintre Alexia şi Mario este cu bătaie lungă, probabil cu un viitor la starea civilă, stă faptul că tinerii şi-au reunit familiile de Sărbători. Vedeta PRO TV Andreea Esca şi soţul ei, Alexandre Eram, au mers la Braşov, unde s-au întâlnit cu Michi şi Claudia Gălăţanu, părinţii lui Mario Fresh. “Cuscrii” au petrecut la un celebru restaurant din Poiană, unde s-au distrat de minune, după cum vedem în pozele afişate pe Instagram. 

Şi alţi îndrăgostiţi din showbiz se îmbracă la fel!

Moda hainelor la fel am văzut-o, pentru prima dată, la Marian Nistor (73 de ani), fondatorul trupei Savoy, şi la soţia acestuia, Dorina. Cei doi se asortează până şi la celebrele bentiţe pe care le poartă pe frunte, dar şi la pantofi şi accesorii. Nu mai vorbim despre haine! Un alt cuplu în această situaţie este format din Lavinia Tatomir (36 de ani) şi Laurenţiu Cârstea (36 de ani). Au devenit soţ şi soţie în decembrie 2014, sunt amândoi medici, suflete-pereche, dar se comportă de parcă ar fi fraţi gemeni. Lavinia şi Laurenţiu au haine identice, pe care le afişează ostentativ. 

Andreea Esca: «Mario e talentat şi respectuos»

simeon stalpnicul png
Andreea Esca

Andreea Esca pare să fie foarte încântată de noul iubit al Alexiei. Recent, prezentatoarea celui mai important jurnal de ştiri de la Pro TV a vorbit foarte frumos despre Mario, în emisiunea ”Vorbeşte lumea”. ”Chiar îmi place tare mult de Mario. Mi se pare un băiat talentat, muncitor, văd că e pasionat de ceva. E un băiat foarte respectuos, dintr-o familie foarte normală, civilizată”, a spus mama Esca, sub privirile Alexiei. Mario Fresh este cunoscut în showbiz-ul românesc drept ”băiatul” lui Alex Velea. Artistul a povestit pentru Click! cum l-a cunoscut pe talentatul puşti. ”Pe Mario îl ştiu din 2008/2009, mi-a adus un CD cu cover-uri, undeva în zona Moldovei, unde eu aveam un concert şi mi-a zis că el e foarte talentat. Pe vremea aia era fan Michael Jackson. Ne-am împrietenit, am ţinut legătura şi cu părinţii, care locuiesc în Iaşi. Uşor, uşor am devenit o familie. La sfârşitul lui 2014, l-am luat la mine acasă, s-a mutat cu liceul în Bucureşti”.

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
vladimir putin si bomba nucleara
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (2) jpg
Lukasenko primit de Putin la Soci FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg