Fiica Daniela Gyorfi, adorabilă în bucătărie!

Ultima actualizare:

    Mariei îi place să  prepare dulciuri
Mariei îi place să prepare dulciuri

Daniela Gyorfi (50 de ani) este topită după fiica sa, Maria, în vârstă de opt anişori, pe care adesea o ia cu ea, la concerte. Celebra solistă îşi răsfaţă prinţesă nu numai cu cadouri, haine elegante şi jucării, ci şi cu dulciuri. Pe care însă nu le cumpără de la cofetăria din colţul străzii, ci i le prepară acasă.

Micuţa îi este de mare ajutor şi la cratiţă, Maria implicându-se alături de celebra ei mamă, în timpul preparării prăjiturilor. Recent, Daniela Gyorfi a postat pe conturile sociale o fotografie cu unica sa fetiţă, care pare că a devenit stăpână pe mixer. Fanii artistei au apreciat  postarea. “Hărnicuţa lui mami! O scumpică. Dumnezeu să o ţină sănătoasă!”, “Cea mai simpatică domnişoară!” sau  “Maria este o minune de copil frumos şi special!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de divă.

Daniela şi George Tal, tatăl micuţei, au menţionat recent, la Antena 1, că nu vor să se căsătorească: ”George m-a cerut de câteva ori, dar tot timpul a intervenit câteva  ceva. Ba nu erau gata actele lui de divorţ, din prima căsnicie, ba s-a îmbolnăvit mama. Dar niciodată să nu spui niciodată, se poate întâmpla oricând să ajungem la altar”, a menţionat artista. 

image
image
image
image
image
image
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net