Fiica Daniela Gyorfi, adorabilă în bucătărie!

image
Mariei îi place să prepare dulciuri

Daniela Gyorfi (50 de ani) este topit─â dup─â fiica sa, Maria, ├«n v├órst─â de opt ani┼čori, pe care adesea o ia cu ea, la concerte. Celebra solist─â ├«┼či r─âsfa┼ú─â prin┼úes─â nu numai cu cadouri, haine elegante ┼či juc─ârii, ci ┼či cu dulciuri. Pe care ├«ns─â nu le cump─âr─â de la cofet─âria din col┼úul str─âzii, ci i le prepar─â acas─â.

Micu┼úa ├«i este de mare ajutor ┼či la crati┼ú─â, Maria implic├óndu-se al─âturi de celebra ei mam─â, ├«n timpul prepar─ârii pr─âjiturilor. Recent, Daniela Gyorfi a postat pe conturile sociale o fotografie cu unica sa feti┼ú─â, care pare c─â a devenit st─âp├ón─â pe mixer. Fanii artistei au apreciat┬á postarea. ÔÇťH─ârnicu┼úa lui mami! O scumpic─â. Dumnezeu s─â o ┼úin─â s─ân─âtoas─â!ÔÇŁ, ÔÇťCea mai simpatic─â domni┼čoar─â!ÔÇŁ sau ┬áÔÇťMaria este o minune de copil frumos ┼či special!ÔÇŁ, sunt doar c├óteva dintre mesajele primite de div─â.

Daniela ┼či George Tal, tat─âl micu┼úei, au men┼úionat recent, la Antena 1, c─â nu vor s─â se c─âs─âtoreasc─â: ÔÇŁGeorge m-a cerut de c├óteva ori, dar tot timpul a intervenit c├óteva┬á ceva. Ba nu erau gata actele lui de divor┼ú, din prima c─âsnicie, ba s-a ├«mboln─âvit mama. Dar niciodat─â s─â nu spui niciodat─â, se poate ├«nt├ómpla oric├ónd s─â ajungem la altarÔÇŁ, a men┼úionat artista.┬á

image
Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
anca dinicu (2) jpg
FotoJet (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg