Fiica lui Adrian Minune face show şi cu vocea, şi cu picioarele sexy. A intrat în semifinală

Ultima actualizare:

    Adriana Simionescufoto: Pro TV
Adriana Simionescufoto: Pro TV

Adriana Simionescu (16 ani), fiica lui Adrian Minune și sora mai mică a solistei Karmen, a trecut în etapa urmăroare la "Vocea României". Fata cea mică a celebrului cântăreţ luptă pentru marele premiu în echipa lui Horia Brenciu.

12 concurenți cu voci senzaționale au luat cu asalt, vineri scena Vocea României, în prima ediție live a sezonului 9! Între ei şi Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, care a făcut un adevărat spectacol nu doar cu vocea putrenică, că şi cu prezenţa sclipitoare la propriu. Îmbrăcată într-o rochie mini cu paiete, bruneta a atras toate privirile, lăsând la vedere picioarele sexy. Telespectatorii au avut parte de un show plin de energie și emoție.

Publicul și-a votat favoriții din fiecare echipă, pe care i-a trimis în semifinala Vocea României. Aceştia sunt Dragoș Moldovan și Mădălina Lefter din echipa lui Tudor Chirilă, Andi Țolea și Elena Ilie din echipa Smiley, Bogdan Dumitraș și Jasmina Răsădean din echipa Irina Rimeş și Elena Bozian și Adriana Simionescu din echipa Horia Brenciu.

"Vocea României" a dus Pro Tv în topul audienţelor posturilor tv

Primul show live Vocea României de vineri seara a înregistrat pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, 5.8 puncte de rating și 19% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 5.3 puncte de rating și 17.6% share.

Vinerea viitoare, de la 20:30, emoțiile cresc, iar miza este foarte mare. Concurenții luptă să ajungă în marea finală și să câștige marele trofeu și premiul de 100.000 de euro.

Cum a reacționat Adrian Minune la succesul fiicei sale de la «Vocea»

Înainte de a ajunge pe scena de la "Vocea României", tânăra a oferit un interviu în care a spus care a fost reacția lui Adrian Minune, tatăl ei, după ce a aflat că a trecut mai departe. „Tata, când a auzit că am intrat la «Vocea», a sărit în sus de bucurie, m-a felicitat și după a spus că se putea mai bine. Îmi doresc să merg mai departe cu orice preț. Am venit la «Vocea României» să demonstrez ceva”, declara mezina lui Adrian Minune.  

Citeşte şi:

Fiica cea mică a lui Adrian Minune a venit la Vocea României și a intrat în echipa lui Brenciu

Cei trei copii ai lui Adrian Minune cântă dumnezeiește! Puștiul de 13 ani le ajunge din urmă pe surorile celebre

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net