Fiica lui Costel Busuioc îşi încearcă azi norocul la “X Factor”

22 septembrie 2017
article img
În 2009, reporterii “Adevărul” l-au vizitat pe Costel Busuioc acasă, la Timişoara. Încă de atunci, Tabita era pasionată de muzicăfoto: Adevarul

Maria Ioana Tabita, unul dintre cei patru copii ai lui ”Pavarotti din Carpați”, aşa cum e supranumit Costel Busuioc, încearcă să devină cunoscută, precum tatăl ei. Anul acesta, tânăra s-a înscris la audițiile “X Factor” (Antena 1), după ce a aflat de preselecții de la matinalul ”Neața cu Răzvan și Dani”. O vom vedea diseară, de la 21.15.

După ce tatăl ei s-a lansat în lumea muzicală, câştigând concursul de talente ”Hijos de Babel”, în 2008, fiica lui, Tabita, vine şi ea la “X Factor”. A motivat-o povestea părintelui ei, care lucra ca zidar în Spania, pentru a-şi întreţine familia, şi care şi-a schimbat viaţa după ce a pus mâna pe premiul de 100.000 de euro de la ”Hijos de Babel”. Tabita are 18 ani şi e pasionată de muzică, dar până acum a cântat doar la biserică și s-a sfiit să își anunțe părinții că va fi jurizată de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr.

article img
Tabita va apărea la

”Inițial nu îi spusesem că vin la <X Factor>, l-am anunțat pe tatăl meu cu o săptămână înainte. M-a sfătuit să am încredere în mine, să dau ce am mai bun și să încerc să nu mă uit la o persoană anume în timp ce cânt, ca să nu am emoții”, a povestit Maria. Tocmai azi, când fiica sa apare în faţa juraţilor de la Antena 1, tatăl ei se află într-un turneu în Statele Unite ale Americii și Canada. ”M-am obișnuit cu lipsa lui, am învățat să am grijă de mine și să fiu mai puternică. Mă simt foarte norocoasă că e tatăl meu, pentru că mi-e și prieten, vorbim foarte multe lucruri”, a povestit, emoționată, fiica tenorului. Tânăra a mai spus că-şi doreşte să calce pe urmele tatălui, dar prin forţele proprii.

article img
Costel Busuioc a câştigat ”Hijos de Babel” în 2008