«Fiica lui Cristi Boureanu este încă virgină»! Iubita fostului politician spune tot despre Ioana

13 septembrie 2016
article img
Cristi Boureanu (43 de ani), alături de iubita lui, Laura Dincă (20 de ani), care este cu doar cinci ani mai mare decât fiica fostului politician

Din cauza propriului copil, Cristi Boureanu a ajuns pe mâna poliţiştilor. Fostul politician este cercetat pentru violenţă şi riscă să facă puşcărie, însă, indiferent de ce urmează să se i se întâmple, el luptă cu toate armele să o apere pe Ioana. Acesta crede că fiica lui este încă virgină şi vrea să o mute la un liceu din Constanţa pentru a o ţine departe de tentaţiile bucureştene.

Din necaz, în necaz - aşa o ţine Cristi Boureanu (43 de ani)! A fost înşelat de ambele neveste, şi de Irina, şi de Valentina Pelinel, a avut probleme cu poliţia după ce vara aceasta ar fi agresat un ospătar la mare, iar acum, fostului politician îi dă bătăi de cap propriul copil. Fetiţa pe care o creşte singur de la vârsta de 3 ani şi patru luni a  declarat, luni seara, poliţiştilor de la Secţia 2 din Capitală, că tatăl său o bate, iar Boureanu s-a trezit cu dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului. De fapt, Ioana a fugit de-acasă fără să-şi anunţe părintele şi, în încercarea acestuia de a recupera şi a o aduce în familie, a ieşit un scandal monstru, în plină stradă. 

Rebela în vârstă de 15 ani şi-a petrecut opt ore dând cu subsemnatul la poliţie, în loc să-şi pregătească ghiozdanul de şcoală, iar mama ei a susţinut-o. Imaginile cu tânăra care striga ca din gură de şarpe ”mă rupe în bătaie acasă” au făcut înconjurul televiziunilor şi au împărţit lumea în două tabere: unii au blamat-o pe Ioana, alţii pe tatăl său. 

article img
În urmă cu numai o lună, Ioana Boureanu a făcut un pictorial profesionist la malul mării, pe banii tatălui ei

Cristi Boureanu este indiferent la acuzaţii şi vrea să pună în aplicare planul doi pentru fiica rătăcită, despre care încă mai crede că e virgină. ”Ioana s-a sărutat pentru prima dată cu un băiat anul trecut, însă e virgină. Tatăl ei îşi doreşte ca fata să nu o ia pe căi greşite. Cristi se gândeşte să o mute la un liceu din Constanţa. Îi e frică să nu abandoneze şcoala. În ultimii ani, a avut note mici, de absenţe nu mai vorbesc, de-aia a şi fost dată afară de la primul liceu. Noroc cu Monica Tatoiu care a făcut meditaţii cu ea şi a adus-o de la media 4 la media 9 la matematică. Fata are un anturaj prost şi a ajuns să bea, să lipsească nopţile de-acasă, să se tatueze, deşi are doar 15 ani. Cristi, ca orice tată, îi vrea doar binele, însă ea nu înţelege. Face ping-pong şi cu el, şi cu mama ei”, a declarat în exclusivitate pentru Click! Laura Dincă, iubita lui Cristi Boureanu. Acum, adolescenta se află la mama ei, Irina, de unde nu vrea să se mai întoarcă, însă Boureanu se bazează pe faptul că are custodie deplină.