Fiica lui Cristian Boureanu nu se cuminţeşte! Ioana a făcut-o din nou lată

simeon stalpnicul png
Fostul politician a pus oamenii legii pe urmele fetei sale care se distra în club, la miezul nopţii

Fiica lui Cristian Boureanu nu se cuminţeşte! Se pare că, în weekend, Ioana a făcut-o din nou lată: şi-ar fi petrecut noaptea de sâmbătă în club, alături de colegii ei, şi a consumat alcool, deşi e minoră. Afaceristul a alertat Poliţia, dar degeaba. Când poliţiştii au ajuns la faţa locului, copiii fugiseră.

Degeaba a ciufulit-o Boureanu pe fiica lui de 15 ani în mijlocul străzii. Degeaba i-a interzis să mai piardă nopţile prin cluburi. Ioana nu se învaţă minte. Din contră, de când a plecat din casa tatălui, liceeana îşi face de cap fără oprelişti. Acum, fosta soţie a lui Boureanu, Irina, a cerut custodia exclusivă, iar pe 16 februarie, cei doi părinţi se vor prezenta în faţa magistraţilor în dosarul pentru exercitarea autorităţii părinteşti. În cele şase luni de când locuieşte la mama ei, adolescenta de 15 ani  are aceleaşi “vicii”: ieşitul în cluburi, alcoolul şi tutunul, după cum spune chiar tatăl ei. Sâmbătă seara, tânăra a recidivat.

simeon stalpnicul png

A petrecut în clubul Nuba, din Herăstrău, până la două dimineaţa, deşi încă e minoră. Fapta Ioanei a ajuns imediat la urechile lui Boureanu. Chiar prietenii ei au dat-o de gol, iar afaceristul a sunat imediat la Secţia 2 Poliţie. Când agenţii au ajuns în club, surpriză, n-au mai găsit picior de adolescent! Ioana şi gaşca ei au reuşit să iasă pe uşa din spate.

“Sunt dat în judecată de mama Ioanei care consideră că se poate ocupa mai bine decât mine de acest copil. Din păcate, nu e prima dată când primesc poze cu Ioana şi colegii ei de prin cluburi. Având în vedere că e vorba de un minor şi nu are voie să iasă prin cluburi şi să consume alcool, eu nu am făcut altceva decât să sesizez Poliţia, conform legii.

Astfel, sâmbătă noaptea, Ioana nu era acasă, ci în club. Abia la ora 3 a ajuns la domiciliul ei. De asemenea, cu o săptămână înainte să ardă clubul Bamboo, Ioana s-a aflat acolo cu colegii ei şi cu băutură în mână. Dacă se întâmpla ca ea să se afle acolo fix când a avut loc acea nenorocire?! Spun doar atât: judecătorul e în măsură să decidă cine este în măsură să ofere o educaţie mai bună copilului”, a declarat Cristi Boureanu, în exclusivitate pentru Click!

Contactată telefonic, mama Ioanei l-a contrazis pe fostul ei soţ: “Mi se pare exagerat să cheme poliţia, înainte să mă sune pe mine. Ioana nu a fost în club în seara respectivă. El încearcă să arate că nu mă ocup adecvat de ea. Dacă vrea să se implice şi el, poate să o facă, dar nu cum procedează acum”, ne-a declarat şi Ioana Boureanu. Deşi mama îi ia apărarea fiicei şi spune că a fost acasă, Ioana s-a dat de gol după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică (n.r.: 28- 29 ianuarie) a pus poze pe o reţea socială din clubul cu pricina.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
cristian tudor popescu arșinel png
woman 4214744 1920 jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub anamaria prodan animat gif
andreea marin si cove jpg
visarion alexa
gaz gaze energei conducte gazoduct foto shutterstock
benzinarie foto fb lukoil romania
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj