Fiica lui Ion Țiriac, femeie fatală. Ioana pozează ca o divă la Miami și arată trăsnet în costum de baie

Ultima actualizare:

    Ioana Țiriac și celebrul ei tată, Ion Țiriac
Ioana Țiriac și celebrul ei tată, Ion Țiriac

Împlinește 25 de ani în luna iulie și este fiica lui Ion Țiriac și a jurnalistei de origine egipteană Sophie Ayad. Ioana Natalia locuiește în SUA, cu mama ei, însă vine destul de des în România să-și viziteze tatăl. Ca orice tânără, Ioana este activă pe Instagram, unde are o comunitate de 18.000 de fani și unde aceștia îi pot admira frumusețea. Junioara lui Țiriac s-a transformat într-o bombă-sexy.

Celebrul magnat, a cărui avere numără 7,2 miliarde lei, are trei moștenitori: Ion Ion, care provine din relația cu manechinul american Mikette von Issenberg, și Ioana și Karim, din relația cu ziarista egipteană Sophie Ayad. Unica fiică a lui Ion Țiriac vine destul de des în România, ea studiind în prezent în America. Vine să-și vadă tatăl, dar se implică și în anumite proiecte. Spre exemplu, în anul 2018, pe 15 martie, tânăra a fost prezentă la Bucharest Charity Fashion Show, unde s-a desfășurat un eveniment caritabil, având ca scop strângerea fondurile necesare tratării și monitorizării medicale a 1200 de mame fără venituri.


    Ioana Țiriac, la plajă, în Miamifoto: Instagram
Ioana Țiriac, la plajă, în Miamifoto: Instagram

Atunci publicul a cunoscut-o pe micuța moștenitoare, pe care celebrul miliardar a ținut-o ascunsă. O fată superbă, cu ochi verzi, păr lung și, dincolo de calitățile fizice, și o fată inteligentă, o caracteristică moștenită de la cunoscutul ei părinte. Într-un interviu, Ioana a vorbit despre business. "În opinia mea, ce contează este ca oamenii să muncească împreună pentru atingerea unor obiective cu impact social considerabil. Rezultatul final este întotdeauna mai grandios decât suma tuturor bucăţelelor care îl compun. Vremurile s-au schimbat, iar companiile şi indivizii au devenit tot mai mai conştienti de responsabilităţile lor sociale. A avut loc o creştere substanţială în presiunea pusă de consumatori asupra companiilor privind contribuţia lor pozitivă la societate”, a declarat Ioana Țiriac, pentru Capital.ro.


    Ioana Țiriac, poze senzaționale, pe plajă, în Miamifoto: Instagram
Ioana Țiriac, poze senzaționale, pe plajă, în Miamifoto: Instagram

Ioana Țiriac, fotografii superbe în costume de baie minuscule

Dacă astfel de ieșiri publice sunt rarisime, iată că Ioana e un pic mai activă în social media, acolo unde contul ei de instagram se bucură de 18.000 de followers. Ultimele postări ale junioarei lui Țiriac îți taie efectiv respirația. Apare schimbată total, pozând în divă americană, și are o alură interesantă: o combinație între celebra actriță Megan Fox și regina Instagramului, Kim Kardashian.


    Ioana Țiriac seamănă cu Megan Foxfoto: Instagram
Ioana Țiriac seamănă cu Megan Foxfoto: Instagram

Un contur bine definit al feței, buze mai pline, privire de felină și un bust parcă sculptat din bisturiu. Dacă a trecut sau nu pe la chirurgul plastician nu putem băga însă mâna în foc. Conștientă de atuurile fizice, micuța milionară postează fotografii de la plajă, în costume de plajă minuscule. Ce putem spune: Țiriac are cu ce se lăuda!

Citește și:

Primul interviu cu Țiriac despre fiica lui: “Ioana mă face mândru”

Ce mari și frumoși s-au făcut nepoții lui Ion Țiriac! Imagini rare cu băieții Ilenei Lazariuc, arătate chiar de tatăl lor

image
image
image
image
image
image
caragea2 jpg
calina instagram jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
Sâmbăta care tocmai ce a trecut a fost mare sărbătoare în familia cântăreței
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
6 actrita tily niculae jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net