Fiica lui Mircea Baniciu e bombă sexy în comedia ” Faci sau taci”. Uite primele imagini de la filmări!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fiica lui Mircea Baniciu a nu mai e puştoaica din “Pariu cu viaţa”, îndrăgostită până peste cap de personajul lui Liviu Teodorescu. Ana Baniciu s-a maturizat şi a acceptat noi propuneri, după ce ea și Raluka au câştigat competiţia “Asia Express”, dar și premiul cel mare. Acum, solista joacă într-un nou film, în regia lui Iura Luncaşu, unde are parte de scene fierbinţi.

Zilele trecute, fostă solistă din trupa LaLa Band şi actriţă în “Pariu cu viaţa” și-a uimit fanii. Ana Baniciu a publicat câteva filmuleţe, în care ea şi fostul coleg de trupă, Sali Levent, apar dezbrăcaţi, într-un cort. Tot ea a publicat imagini și cu Diana Dumitrescu şi cu Giulia Anghelescu, toate trei fiind dezbrăcate.

Surpriza a venit din partea casei de film Vertical Entretainment care a anunţat că Ana Baniciu va juca într-un film realizat de Iura Luncaşu, regizor de telenovele şi a mai multor filme, precum comedia “Ghinionistul”, care a avut un mare succes de casă, fiind producția cu cele mai mari încasări din 2017, dar şi câştigătorul premiului publicului la gala Premiilor GOPO de anul acesta.

simeon stalpnicul png

Regizorul Iura Luncaşu şi echipa au început de curând munca la comedia ,,Faci sau taci”. Alături de Ana Baniciu, din distribuţie mai fac parte Augustin Viziru, Levent Sali, Gică Craioveanu, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Cosmin Nedelcu (Micutzu), Bogdan Mălăele, Diana Dumitrescu, Sandra Izbaşa, Giulia Huidu, Oana Moşneagu, Cristina Vişterneanu, Monica Bârlădeanu, Maria Popoviciu şi Horia Brenciu. Timp de 22 de zile, Iura Luncaşu filmează în 13 locuri diferite, în Banat.

,,Locaţiile sunt spectaculoase. Filmăm în Timişoara, la Cheile Nerei, în centrul vechi din Oraviţa, în nişte locuri încărcate de istorie, cum ar fi primul teatru şi primul baraj din România. Bineinţeles că ne întoarcem cu o deosebită plăcere la Văliug, unde urmează să facem nişte secvenţe foarte interesante, prin munţi”, a declarat Iura Luncaşu. Povestea comediei ,,Faci sau taci” aduce în prim- plan reţelele de traficanţi de carne vie, care de această dată au căpătat proporţii îngrijorătoare. O grupare atipică, fără denumire, fără identitate, activează în România , dar și în țările vecine. Până aici, nu e nimic amuzant. Dar atunci când câţiva funcţionari români primesc vizita oficialilor din Spania şi trebuie să pună la cale o misiune specială, iar spaniola lor constă în “Hola, mamacita, Shakira, Pique”, lucrurile se complică. Pornim în misiune, dar care-i aia? Recunoaşte, lucrurile devin amuzante.  

image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net