Fiica lui Pepe este pregătită să devină om de televiziune. Ce surpriză a avut cântărețul


    Fiica lui Pepe și-a vizitat tatăl la muncă
Fiica lui Pepe și-a vizitat tatăl la muncă

Maria (6 ani), fiica cea mare a lui Pepe a apărut alături de tatăl ei, la serviciu, adică în ediția de sâmbătă, 4 august, a show-ului “Next Star” și a fost foarte încântată de ceea ce se întâmplă pe platoul și în culisele show-ului prezentat de Dan Negru.

Pepe este foarte mândru de fiica lui, ea are o pasiune nativă pentru lumea mondenă, iar într-o ediție difuzată recent a emisiunii Next Star, Maria i-a uimit pe toți. Fiica artistului a stat la masa juraților și a privit toate numerele copiilor care au venit să-și demonstreze talentul la tv. 

“În dimineața aceea, m-a întrebat unde plec. I-am spus că la filmări, la “Next Star”. A zis că vrea și ea să vină și m-a pus să-i promit că o s-o iau și pe ea. Așa că, după grădiniță, a venit la filmări. A stat mai bine de o oră, a văzut două-trei numere și i-a plăcut foarte mult. Ba chiar a fost un pic emoționată, în momentul în care a ajuns acolo”, a mărturisit Pepe.

simeon stalpnicul png

Care sunt numerele artistice pe care Maria le-a văzut alături de tatăl său, la masa juriului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea mâine seară, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Next Star” prezentată de Dan Negru.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
cub vali vijelie png
vedete jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul