Fiica lui Virgil Ian╚Ťu, model pentru colec╚Ťia Andreei Raicu. Jasmina are 15 ani o frumuse╚Ťe exotic─â

28 septembrie 2020
image
Andreea Raicu și Jasmina au făcut echipă bună împreună

La ├«nceput de toamn─â, Andreea Raicu lanseaz─â o colec╚Ťie de hanorace cu mesaje. ╚śi o face ├«n colaborare cu una dintre cele mai frumoase tinere de la noi, fiica bunului s─âu prieten, Virgil Ian╚Ťu.

La doar 15 ani, Jasmina a fost ├«nzestrat─â cu o frumuse╚Ťe ie╚Öit─â din comun, este extrem de natural─â ╚Öi ├«╚Öi dore╚Öte la r├óndul s─âu s─â devin─â designer.

image

ÔÇ×Dac─â cineva mi-ar fi spus ├«n urm─â cu 15 ani, c├ónd prezentam emisiunea Big Brother ├«mpreun─â cu Virgil Ian╚Ťu la Prima TV, c─â la un moment dat nu voi mai lucra ├«n televiziune, c─â voi avea business-ul meu propriu ╚Öi colec╚Ťia mea de haine, tricouri ╚Öi hanorace ╚Öi c─â fiica lui Virgil, Jasmina, va poza pentru ele, n-a╚Ö fi crezut acest lucru nici m─âcar o secund─â. Dar, cum via╚Ťa este plin─â de surprize ╚Öi se ├«nc─âp─â╚Ť├óneaz─â s─â-mi demonstreze ├«n fiecare zi c─â niciodat─â nu trebuie s─â spui niciodat─â, dup─â 15 ani, lucrurile exact a╚Öa s-au ├«nt├ómplatÔÇŁ, spune Andreea Raicu.

stanga
dreapta
image
image
image
image
image
image
image

ÔÇ×├Äntotdeauna mi-a pl─âcut Jasmina ÔÇô ╚Öi nu doar pentru c─â este fata unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei. E o fat─â extrem de frumoas─â ╚Öi foarte natural─â, iar pe l├óng─â asta este ╚Öi extraordinar de bine crescut─â, lucru care nu m─â mir─â, av├ónd ├«n vedere c─â ├«l mo╚Ötene╚Öte pe Virgil, care are ni╚Öte principii de via╚Ť─â ╚Öi valori foarte bine definiteÔÇŁ, a mai spus Andreea.

Ce spune Jasmina despre colaborarea cu Andreea

ÔÇťAm fost super fericit─â c├ónd Andreea m-a sunat ╚Öi mi-a propus shootingul ╚Öi ├«i sunt foarte recunosc─âtoare pentru asta. ├Ämi doream o astfel de experien╚Ť─â, iar ea mi-a ar─âtat cum se face ├«n cele mai mici detalii. Iar hanoracele sunt parte din ╚Ťinuta mea zilnic─â, la fel ca mai toat─â genera╚Ťia mea, hanoracul e o pies─â de rezisten╚Ť─â. ╚śi mesajele sunt foarte cool, mai ales pentru cei din genera╚Ťia mea, e important s─â cread─â c─â frumuse╚Ťea vine din interior, din suflet, nu doar din filtre de InstaÔÇŁ, declar─â Jasmina Ian╚Ťu.

image

Fotografiile pentru promovarea colec╚Ťiei de hanorace au fost realizate de Alex G─âlmeanu, cel cu care Andreea Raicu colaboreaz─â de aproape 20 de ani, de c├ónd a ├«nceput s─â pozeze ╚Öi ea  ca model. Make-up ╚Öi hairstyle: Beauty District / MUA Ioana Stratulat. Colec╚Ťia poate fi v─âzut─â integral pe andreearaicu.ro.

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Virgil Ianţu, bodyguard pe plajă pentru fiica adolescentă

Virgil Ian╚Ťu, mesaj pentru mama fiicei sale de ziua ei: ÔÇŁRegin─â malefic─â ce otr─âve╚ÖteÔÇŁ

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
sharon stone afp (2) jpg
cub delia png
fuego iubita2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png