Fiica Ralucăi Moianu, prima aniversare fără tati. Mărturisiri emoţionante ale vedetei

image
Marius Ancuţa şi Raluca Moianu au fost căsătoriţi timp de 15 anifoto: Click!

Raluca Moianu (49 de ani) și fata ei, Mara Ilinca, au suferit un șoc, în urmă cu șase luni, când Marius Ancuța, fost comentator la Eurosport, a pierdut bătălia cu cancerul la plămâni. Fosta gazdă a emisiunii ”Iartă-mă” (TVR 1) ne-a acordat un interviu emoționant, marţi, de ziua prințesei, care a împlinit 14 ani.

Cele două, mamă și fiică, se sprijină una pe cealaltă, în această suferință. Mara și-a serbat marţi ziua de naștere, prilej cu care celebra ei mamă a publicat, pe conturile sociale, o superbă fotografie cu sărbătorita, care e frumușică-foc, dar și un mesaj de suflet: ”La mulţi ani, scumpa mea!”, a scris Raluca Moianu. Contactată de Click!, Raluca ne-a mărturisit: ”Aseară au venit prietenii ei cu tort, să-i facă o surpriză, în complicitate cu mama. Ea nu înțelegea de ce nu-i răspunde nimeni la telefon, nu știa că eu vorbesc cu prietenii ei și îi așteptăm.

image
La 14 ani, Mara este o adolescentă superbă

Mara este acum în clasa a Vlll-a, anul acesta va merge la liceu, probabil la arhitectură”. Raluca a izbucnit în plâns când ne-a povestit despre Mario, soțul ei, care a încetat din viață în urmă cu șase luni: ” Am avut un an foarte greu. Dar tati o să rămână mereu cu noi. Știm că ne veghează, din Cer. Mara e o fire sportivă, seamănă cu tatăl ei. E un copil bun, știe ce-și dorește, învață bine, dar ca fiecare adolescent are momentele ei, însă ne desurcăm. Mara știe că tăticul nostru e tot timpul cu noi”.

image
Marius Ancuţa era topit după fiica lui

După ce a renunțat la televiziune, Raluca Moianu s-a ocupat de o școală de balet este profesor la o școală de televiziune și are și o emisiune la Gold FM. La finalul lunii noiembrie 2018, Asociația Real Snooker Tour a realizat o competiție în memoria lui Marius Ancuța.”Le sunt recunoscătoare. Această competiție se va organiza în fiecare an și mă bucur că pasiunea lui va merge mai departe. M-a intrebat cineva dacă aștept un proiect tv. Aștept orice proiect interesant”, ne-a mai declarat ea. Fosta prezentatoare a emisiunii ”Iartă-mă” de la TVR 1 a divorțat de Marius Ancuța în 2013, după 15 ani de mariaj, dar s-au împăcat în 2017.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Narcisa Suciu pe scena  jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
iulia albu
ruxi si cristi mitrea jpg
excutie cu ajutorul elefantului jpg
Teava gaze apa FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
cub bianca dragusanu png
4 bianca brad png png
iulia albu
florin piersic actor roman jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
image png