Fiica Ralucăi Moianu, prima aniversare fără tati. Mărturisiri emoţionante ale vedetei

Ultima actualizare:

    Marius Ancuţa şi Raluca Moianu au fost căsătoriţi timp de 15 anifoto: Click!
Marius Ancuţa şi Raluca Moianu au fost căsătoriţi timp de 15 anifoto: Click!

Raluca Moianu (49 de ani) și fata ei, Mara Ilinca, au suferit un șoc, în urmă cu șase luni, când Marius Ancuța, fost comentator la Eurosport, a pierdut bătălia cu cancerul la plămâni. Fosta gazdă a emisiunii ”Iartă-mă” (TVR 1) ne-a acordat un interviu emoționant, marţi, de ziua prințesei, care a împlinit 14 ani.

Cele două, mamă și fiică, se sprijină una pe cealaltă, în această suferință. Mara și-a serbat marţi ziua de naștere, prilej cu care celebra ei mamă a publicat, pe conturile sociale, o superbă fotografie cu sărbătorita, care e frumușică-foc, dar și un mesaj de suflet: ”La mulţi ani, scumpa mea!”, a scris Raluca Moianu. Contactată de Click!, Raluca ne-a mărturisit: ”Aseară au venit prietenii ei cu tort, să-i facă o surpriză, în complicitate cu mama. Ea nu înțelegea de ce nu-i răspunde nimeni la telefon, nu știa că eu vorbesc cu prietenii ei și îi așteptăm.

La 14 ani, Mara este o adolescentă superbă
La 14 ani, Mara este o adolescentă superbă

Mara este acum în clasa a Vlll-a, anul acesta va merge la liceu, probabil la arhitectură”. Raluca a izbucnit în plâns când ne-a povestit despre Mario, soțul ei, care a încetat din viață în urmă cu șase luni: ” Am avut un an foarte greu. Dar tati o să rămână mereu cu noi. Știm că ne veghează, din Cer. Mara e o fire sportivă, seamănă cu tatăl ei. E un copil bun, știe ce-și dorește, învață bine, dar ca fiecare adolescent are momentele ei, însă ne desurcăm. Mara știe că tăticul nostru e tot timpul cu noi”.

Marius Ancuţa era topit după fiica lui
Marius Ancuţa era topit după fiica lui

După ce a renunțat la televiziune, Raluca Moianu s-a ocupat de o școală de balet este profesor la o școală de televiziune și are și o emisiune la Gold FM. La finalul lunii noiembrie 2018, Asociația Real Snooker Tour a realizat o competiție în memoria lui Marius Ancuța.”Le sunt recunoscătoare. Această competiție se va organiza în fiecare an și mă bucur că pasiunea lui va merge mai departe. M-a intrebat cineva dacă aștept un proiect tv. Aștept orice proiect interesant”, ne-a mai declarat ea. Fosta prezentatoare a emisiunii ”Iartă-mă” de la TVR 1 a divorțat de Marius Ancuța în 2013, după 15 ani de mariaj, dar s-au împăcat în 2017.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net