Fiica Sandrei Stoicescu are COVID. Cum se simte micuța de un an și jumătate: „Sara a făcut puțină febră”

Ultima actualizare:
Fetița Alessandrei Stoicescu a făcut puțină febră din cauza coronavirusului
Fetița Alessandrei Stoicescu a făcut puțină febră din cauza coronavirusului

După ce a anunțat că soțul ei, Sergiu Constantinescu, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, se pare că și fetița celor doi, micuța Sara, a luat contact cu virusul și s-a infectat. Alessandra Stoicescu a dezvăluit în mediul online cum se simte micuța, după ce a fost și ea diagnosticată cu COVID-19.

Prezentatoarea TV spune că simptomele COVID-19 includ la micuță doar febră și stare de somnolență. A doua zi de la aflarea rezultatului pozitiv, spune vedeta, cea mică are poftă de mâncare și a început să doarmă mai puțin.

În rest, este bine, având în vedere că apare în mai multe filmulețe recente publicate de către știristă pe rețelele de socializare. În cazul soțului ei, Sergiu, simptomele au fost comune: dureri musculare și febră.

Cum se simte fetița Alessandrei Stoicescu după ce a luat COVID

De asemenea, prezentatoarea de la Antena 1 și-a făcut și ea testul pentru coronavirus și, deși a ieșit negativ, aceasta a decis să ia o pauză de la apariția pe micile ecrane pentru a nu exista nicio posibilitate de a-și infecta colegii de platou. „Ziua a treia. Este destul de complicat. Și Sara și Sergiu au testele pozitive. Sara a făcut puțin de febră aseară, un 38 cu 7. Spun asta pentru mamele care mă urmăresc. Alte simptome nu au fost. E mârâită, e somnolentă, febră atunci, în rest n-a mai făcut. (…) Stau așa, cu mască, ca să pot să am grijă de ei, chiar dacă la un moment dat probabil că și eu voi fi pozitivă.


    Fetița Alessandrei Stoicescu a făcut puțină febră din cauza coronavirusuluiFoto: Instagram
Fetița Alessandrei Stoicescu a făcut puțină febră din cauza coronavirusuluiFoto: Instagram

Cred că vă dați seama că e greu să te izolezi de un copil de 1 an și mai puțin de 5 luni. Grele zilele astea, dar și frumoase. Stăm împreună. Sper să nu aibă Sara alte simptome. (…) Sergiu are dureri musculare, febră aseară, seara în general. A mâncat Sara, pentru că și asta este o problemă pentru mame. A mâncat, nu a refuzat. Nu a refuzat nicio masă. Din contră, mi-a cerut.

Mi-a cerut găluște și ou, ceva ce își dorea. Vrea să se joace. Azi e mai puțin somnolentă decât ieri. Ieri una-două spunea că vrea nani. Suntem bine. Am ieșit afară. (…) Mama este și ea negativă. Am izolat-o într-un spațiu în care intră doar ea, doar că Sara o vrea pe Adicuța, pe mama mea”, a dezvăluit Alessandra în mediul online.

Izolarea la domiciliu nu vine pentru prezentatoare ca o problemă, din contră. Aceasta consideră situația ca fiind o ocazie de a-și petrece Sărbătorile alături de familie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net