Filmul nunţii Adelei Popescu cu Radu Vâlcan


    Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în urmă cu o lună foto: arhiva personală
Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în urmă cu o lună foto: arhiva personală

O lună s-a scurs de când Adela Popescu (28 de ani) i-a spus "da" lui Radu Vâlcan (38 de ani) într-un decor de poveste. Cei doi au planificat momentul în cel mai mic detaliu la Gura Siriului, în judeţul Braşov. Actorii şi-au dorit o nuntă atipică la care au invitat doar rudele şi prietenii apropiaţi.

Adela Popescu a bifat prima lună de când este femeie măritată. Actriţa a povestit celor care o urmăresc pe reţelele sociale că a făcut o selecţie de imagini de la fericitul eveniment. Actriţa a publicat un filmuleţ de la petrecerea de nuntă pe care a organizat-o departe de ochii curioşilor pe domeniul Hadar Chalet. 

Cei doi miri și-au unit destinele în fața a numai 60 de invitați, dintre cei mai apropiați prieteni și membri ai familiei. Fericitul cuplu a petrecut timp de patru zile în grădinile domeniului, la nu mai puțin de 1.000 de metri altitudine, iar cele mai importante miomente actriţa le-a împărtăşit cu fanii ei.

"Nu întâmplător am postat astăzi filmuleţul. Împlinim o luna de când am spus DA. Yuhuuu! Ce moment mai potrivit am fi putut găsi pentru asta?

Am încercat cu ajutorul lui Victor, deşi a fost foarte greu, să facem o selecţie de imagini care să spună o poveste şi care să surprindă cât mai mult din atmosfera de atunci. Sperăm să va placă! :) Am ales să îl postăm aici, pentru că voi, în afară de familia şi prietenii noştri, sunteţi cei care contează. Aţi contribuit cu toţii la fericirea noastră, la prezentul nostru! Mulţumim încă o dată pentru tot (...)", a scris actri'a pe blogul personal mulţumin celor care s-au ocupat ca nunta ei să iasă aşa cum şi-a dorit. 

Un moment care i-a lăsat cu gura căscată pe invitaţi a fost pregătirea tortului miresei. Cel care a primit sarcina de a găti desertul a fost Chef Foa. renumitul bucătar a fost ajutat de Adela Popescu, care şi-a pus mănuși și a început să prepare live tortul în faţa invitaţilor.

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
cub sebastian țopescu png
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg