Finala Asia Express. Cum se defășoară marea bătălie pentru premiul de 30.000 de euro. Primele imagini din finală

Ultima actualizare:

    Finaliștii Asia Express
Finaliștii Asia Express

"Asia Express" își joacă în această seară actul final. Sezonul 4 a început la Antena 1 pe 18 septembrie, iar duminică, 28 noiembrie, aflăm numele echipei care primește trofeul și premiul de 30.000 de euro. Israelul găzduiește marea finală "Asia Express", iar echipele rivale sunt cele formate din Emi și Cuza și Elwira și Mihai Petre.

UPDATE: După ce au vândut înghețată și au căutat coduri pentru a putea deschide tableta, cele două echipe au primit o probă care i-a surprins, la baza militară din Fauda. Acolo, cei patru s-au îmbrăcat în uniforme militare în doar un minut. Echipele au primit sarcina de a învăța cum să se apere de lovituri cu ajutorul tehnicii de luptă a armatei israeline, tehnică numită Krav Maga. Mihai Petre a primit atunci o lovitură puternică din partea soției lui, imortalizată într-o imagine perfectă pentru rețelele de socializare.

UPDATE: Norocul a fost și de partea echipei băieților. În momentul în care au făcut autostopul, Cuza și Emi au avut surpriza de a da peste un șofer al cărui tată era din Galați. Tânărul și-a sunat tatăl din România pentru a vorbi cu Emi și Cuza. Concurenții l-au rugat să îi mulțumească fiului său pentru că i-a ajutat atât de tare și i-a luat în mașina lui.

UPDATE: La una dintre probe, echipele au trebuit să vândă înghețată și să-i nconvingă pe oameni să le si mănânce. Norocul le-a surâs soților Petre, care au dat de un grup de turiști români pe plaja din Ierusalim. Aceștia i-au ajutat să termine provocarea în timp record.

Drumul Împăraților, traseul celui de-al patrulea sezon Asia Express, a ajuns la final. Duminică, 28 noiembrie, Antena 1 difuzează lupta decisivă între perechile Emi – Cuza și Mihai – Elwira Petre, cele două echipe calificate în cursa pentru marele titlu și pentru premiul de 30.000 de Euro. „O să ne aștepte o zi complet diferită de tot ce a fost până acum. Am simțit că s-a schimbat jocul complet”, mărturisește Mihai Petre.


    Mihai și Elwira Petre, în marea finalăfoto: Antena 1
Mihai și Elwira Petre, în marea finalăfoto: Antena 1

Finala Asia Express se joacă la Tel Aviv și la Ierusalim

Acum zece etape, nouă perechi de vedete au pornit în cea mai dură aventură a vieții lor, ce le-a testat la maximum limitele fizice și psihice, provocându-le să iasă din zona de confort și să se acomodeze unor condiții extrem de dure. Emi și Cuza, Mihai și Elwira Petre sunt cele două echipe ce au demonstrat de nenumărate ori că își merită locul în lupta finală a show-ului. Pe ultima sută de metri cuplurile vor fi nevoite să își adune toate resursele de energie pentru a depăși cu brio un maraton cu indicii pe străzile aglomerate ale Tel Avivului și Ierusalimului, punctul final al jocului: ”Simt că emoțiile de acum depășesc tot ce am trăit aici. Sper să nu cedez sub presiune”, spune Emi.


    Emi și Cuza, imagine din marea finală Asia Expressfoto. Antena 1
Emi și Cuza, imagine din marea finală Asia Expressfoto. Antena 1

În marea finală Asia Express, cele două echipe au de îndeplinit misiuni dificile la Zidul Plângerii sau Haifa. O probă care îi va solicita foarte mult din punct de vedere fizic se va desfășura în cadrul unei baze militare. Având în vedere faptul că în Israel stagiul militar este obligatoriu și finaliștii Asia Express vor avea de îndeplinit o serie de antrenamente, de la tehnici specifice de pregătire la tras cu arma. Destinația finală este Turnul lui David, acolo unde Irina Fodor îi va aștepta pe primii ajunși cu amuleta de aur.

Citește și:

INTERVIU Povestea neștiută a "fraților" Cuza și Emi, de la Asia Express: «Avem același nume». Cei doi sunt uniți de coincidențe incredibile

Finala Asia Express. Poze rare cu Irina și Răzvan Fodor înainte de căsătorie. Îi despart 13 ani, dar îi unește o iubire imensă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net