Finala Asia Express. Răzvan Fodor, viața în imagini. S-a dus la cununie în bermude și a filmat scene de sex în telenovele

Ultima actualizare:
Catrinel Menghia și Răzvan Fodor s-au despărțit în 2002, după doi ani și jumătate de iubire
Catrinel Menghia și Răzvan Fodor s-au despărțit în 2002, după doi ani și jumătate de iubire

Miercuri, 22 aprilie, celebrul reality-show Asia Express ajunge în actul final. Echipele formate din Sorin Bontea cu Răzvan Fodor și Speak cu Ștefania vor oferi la Antena 1 emoții și suspans. Click! vă prezintă câteva povești din trecutul lui Răzvan Fodor, care până la 44 de ani pare că le-a făcut pe toate: muzică, actorie, televiziune.

În ediția de marți, 21 aprilie, Asia Express, reality show difuzat de Antena 1, și-a desemnat finaliștii. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și Ștefania sunt cele două echipe care se vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro, de pe Drumul Comorilor. Click! a scris pe larg despre cuplul Ștefania - Speak, despre începuturile celor doi în showbiz, iar azi vi-l prezentăm pe rebelul Răzvan Fodor, solist, actor, vedetă de televiziune și familist convins.

Cine e Răzvan Fodor, partenerul lui Sorin Bontea, de la Asia Express

Născut în București, pe 22 iunie 1975, Răzvan Fodor a studiat la Academia de Educație Fizică și Sport, cu specializarea gimnastică. Însă adevărata sa consacrare a venit la 25 de ani, atunci când s-a alăturat trupei Krypton, unde a fost solist timp de șase ani, din 2000 până în 2006. Tânărul și trupa lui Eugen Mihăescu au lansat câteva piese care au devenit repede hituri, "Îți mai aduci aminte" fiind și azi la modă. Și, cum era carismatic și cu vino-ncoace, Răzvan Fodor a avut și nenumărate admiratoare care îl idolatrizau, însă el a avut ochi atunci pentru una dintre cele mai frumoase femei din lume, la ora actuală: Catrinel Menghia.

2010. La cununia civilă s-a îmbrăcat în bermude
2010. La cununia civilă s-a îmbrăcat în bermude

Când s-au cunoscut, Catrinel avea doar 16 ani și era la începutul carierei ei de model. Relația lor a fost una intensă dar, chiar dacă cei mai mulți îi vedeau împreună, după doi ani și jumătate ei și-au spus adio. Și asta pentru că aveau planuri diferite. Catrinel își dorea să meargă în Italia, unde, de altfel, a și reușit în modelling și în actorie, în timp ce Răzvan a ales să rămână în țară, iar o relație la distanță era imposibilă. „La şcoală am fost un copil exemplu, nu aveam probleme, în afară de faptul că eram cu Răzvan, nu eram machiată, nu veneam vopsită, eram cea mai neutră fată din toată şcoală. Ne-am despărţit de comun acord, am stat doi ani jumătate. Răzvan nu era gelos, e un super bărbat şi ştiu că are o familie frumoasă acum”, povestea Catrinel pentru emisiunea „Refresh”, de la Antena Stars.

S-a apucat de film și televiziune

Răzvan era obișnuit cu camerele de luat vederi, mai ales că jucat un rol mic în filmul "Milionari de weekend", în 2004, alături de Cătălin Saizescu. De atunci, au început să apară tot felul de oferte pentru seriale de televiziune, precum "Păcatele Evei, "Daria, Iubirea mea", "Om sărac, om bogat" sau "Cu un pas înainte". A mai jucat în "Un film simplu", în "Îngerașii", în 2008, unde a filmat scene fierbinți cu Dana Rogoz, în "Aniela", "Iubire și onoare" sau "O nouă viață".

Andreea Ibacka și Răzvan Fodor, într-o scenă pasională, în "Iubire și onoare"
Andreea Ibacka și Răzvan Fodor, într-o scenă pasională, în "Iubire și onoare"

În "Iubire și onoare", în 2010, Răzvan Fodor filma scene de amor cu Andreea Pătrașcu, cea care un an mai târziu avea să-i devină oficial fină. Răzvan Fodor și soția sa, Irina, i-au nășit pe Cabral și pe Andreea Ibacka.

Răzvan Fodor a fost prezentator la MasterChef

Fodor a fost solicitat chiar să-și împrumute și vocea pentru diverse personaje în filme de animație, precum "The Grinch" sau "Legends of Oz: Dorothy's Return". Nu peste multă vreme a acceptat să devină prezentator la Pro Tv, la emisiunea "Vorbește lumea", iar apoi s-a alăturat proiectului "MasterChef". După o pauză lungă, show-ul s-a întors pe micile ecrane, dar fără Razan Fodor ca și prezentator. Acesta acceptase să participe la "Asia Express", la postul rival, alături de Sorin Bontea.

Cum și-a cucerit soția?

În 2007, Răzvan Fodor a cunoscut-o pe Irina, o tânără studentă la Jurnalism, iar trei ani mai târziu se căsătoreau, devenind ulterior părinții unei fetițe, Diana, acum în vârstă de 10 ani. La o petrecere de botez la care au mers împreună, Irina a trecut printr-o situație neașteptată.


    2010. La cununia civilă s-a îmbrăcat în bermudefoto: arhivă personală
2010. La cununia civilă s-a îmbrăcat în bermudefoto: arhivă personală

„Nu s-a întâmplat nimic, nici un sărut, nici un ținut de mână, doar o invitație nevinovată la un botez al copilului unui prieten… și un prim test, să spunem așa… I s–a tras scaunul de sub fund. Da! Exact de sub fund! Nu doar ei, ci tuturor femeilor și soțiilor din gașcă, care au venit foarte simandicos aranjate la un asemenea eveniment. (Fraților, era doar un botez! Hai să ne relaxăm și să ne simțim bine, zic). A râs cu hohot (…) Plăcut surprins, mirat și contrariat, am trecut peste primul hop…”, povestea Răzvan Fodor, care s-a îndrăgostit de naturalețea Irinei și de faptul că nu era o fată fițoasă. Cei doi au o relație specială și se iubesc la fel de mult că în prima zi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net