Finala "Burlacul": Una dintre pretendentele la inima lui Andrei s-a întors în braţele iubitului

image
Admiratoarele l-au criticat dur pe Andrei după finala "Burlacul"

Răsturnare incredibilă de situaţie după finala "Burlacul". Una dintre concurente s-a bucurat că Andrei Andrei nu a ales-o pe ea câştigătoare şi se pare că avea şi un motiv întemeiat: încă mai nutrea sentimente puternice pentru fostul iubit! Ayda trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un grec cu care s-a iubit pătimaş şi înainte de concurs.

Ayda, Andreea şi Daiana au fost cele trei fete care au ajuns până în finala "Burlacul". Prima eliminată a fost chiar Ayda care de atunci le-a mărturisit celolalte două concurente că nu este afectată de decizia lui Andrei Andrei. Celelalte două fete rămase în concurs nu au crezut-o deloc pe tânăra. Ultima ceremonie a trandafirului a fost extrem de emoționantă şi foarte fericită pentru Ayda. Când a auzit decizia din finala "Burlacul", bruneta l-a surprins pe Andrei, deoarece nu a părut deloc afectată: "Este reciproc. Simt că nu sunt vindecată după fostul meu prieten. M-am distanţat de când am venit în România", a spus Ayda după ce a aflat că nu a fost aleasă.

Finala "Burlacul": Ayda se iubeşte cu un afacerist grec

Tânăra s-a înscris la concurs tocmai pentru a-l uita pe fostul iubit, însă în loc să meargă mai departe în viaţa sentimenată, Ayda a luat refuzul lui Andrei Andrei din finala "Burlacul" drept un semn că ar trebui să se întoarcă la fostul iubit. Şi-a dat seama că nu poate trece peste idila cu afaceristul grec şi imediat după ce concursul s-a terminat bruneta s-a împăcat cu bărbatul care i-a pus inima pe jar.

image
Ayda s-a împăcat cu fostul iubit după finala "Burlacul"

Cei doi au început de săptămâna trecută să se afişeze din nou împreună. Dovadă sunt fotografiile publicate de Ayda pe reţeaua de socializare. "Oameni buni hai să lămurim un lucru...dacă Andrei avea sau are iubită, dacă nu a ales nici o fată considerând că este mai bine pentru el aşa...ok este fix problema lui..este fix viaţa lui...Eu am câştigat!!! Am câştigat nişte prietenii minunate şi am lucrat cu nişte oameni profesionişti de la care am avut de învăţat", a spus Ayda după finala "Burlacul".

Finala "Burlacul": Andrei Andrei, făcut praf după concurs

Andrei Andrei a fost îndrăgit de publicul feminin care l-a urmărit timp de două luni cu sufletul la gură. Numai că aşa repede cum şi-a câştigat admiratoarele, la fel de rapid şi-a atrs şi un val de antipatii. Succesul pe care îl înregistrase săptămâna trecută, s-a risipit total după finala "Burlacul". El a refuzat să oferte inelul de logodnă uneia dintre finaliste.

image
Admiratoarele l-au criticat dur pe Andrei după finala

Acest lucru a ridicat semne de intrebare din partea admiratoarelor care aşteptau deznodământul. Zvonurile potrivit cărora Andrei ar fi fost şi cuplat oficial cu altă fată dinafara concursului a dus la reacţii dure din partea celor care l-au urmărit pe Andrei Andrei. "Burlacul" a fost făcut praf pe reţeaua de socializare.

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
colaj coolio png
cub casă stela popescu png
hipertensiune pexels com jpg
parlamentul european foto adevarul
image
image
image
image
codin maticiuc
florin ristei si naomi hedman
colaj coolio 1 png
cub adela popescu png
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg