Finala "Românii au talent": Andra și Smiley îndeplinesc visul unei concurente

4 iunie 2016
image
Andra îi acordă o șansă unei tinere concurenteFoto: arhivă personală

Ultimul act al emisiunii-concurs "Românii au talent" a avut loc vineri, 3 iunie. 16 numere s-au luptat pentru marele premiu de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat român, dar numai unul a avut câștig de cauză. Unul dintre momentele care a îmbinat pasiunea pentru muzică și compoziție, dar și povestea de viață a fost cel al Marei Prune.

Pentru a treia oară, Mara Prună, puștoica de 16 ani care a învins autismul infantil cu ajutorul muzicii, a ajuns la inima Andrei. Cântăreața a decis să-i facă o mare supriză Marei, așa că piesa din semifinale, "Sweet Dreams", pe care Mara a compus-o de una singură, poate deveni hit. Andra s-a oferit să înregistreze melodia chiar la studioul lui Smiley.

image
Mara Prună, 16 ani, finalistă la "Românii au talent"

Mara Prună i-a făcut pe toți cei din juriu să exclame laudativ: ”M-ai emoționat profund. Urmărind momentul, tău m-am gândit la toți copiii cu autism și mi-am dat seama că noi avem nevoie de voi. Tu ești o învingătoare”, a spus Andi Moisescu.

”Sunt foarte mândră de tine. Luni vom merge la Smiley, la studio, și vom înregistrat Sweet Dreams”, a încheiat Andra, care a făcut-o pe Mara să zâmbească cu gura până la urechi, fericită că și-a îndeplinit astfel un vis.

2vancea botez jpg
kate profimedia 0692807495 jpg
loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png
kate profimedia 0692807495 jpg
elena merisoreanu 99 1 0 jpeg